Ελλάδα – Ρουμανία 5-3

Ελλάδα – Ρουμανία 5-3

Η Εθνική Νέων επιβλήθηκε με 5-3 της Ρουμανίας για τη 2η αγωνιστική του 13ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και πήρε την πρόκριση στην Elite Round.

Με το εμφατική νίκη 5-3 επί της Ρουμανίας (2η αγωνιστική του 13ου ομίλου), η Εθνική ομάδα των Νέων προκρίθηκε πανηγυρικά στην Elite Round του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Η ελληνική ομάδα διπλασίασε τις νίκες της σε ισάριθμες αγωνιστικές και με 6 βαθμούς εξασφάλισε μια από τις προνομιούχες δύο θέσεις, ενώ με ισοπαλία απέναντι στη Βουλγαρία θα προκριθεί ως πρώτη.

Οι παίκτες του Γιάννη Γκούμα προηγήθηκαν στο 20΄ με τον Ιωαννίδη, στο επόμενο λεπτό οι Ρουμάνοι ισοφάρισαν με τον Σέφερ, αλλά στο 34΄ η Εθνική έκανε το 2-1 με πέναλτι του Τσαούση, που κέρδισε ο Εμμανουηλίδης.

Στο 46΄ ο Ιωαννίδης ανέβασε το δείκτη του σκορ (3-1) και στο 74΄ ο Μπότος πέτυχε το τέταρτο γκολ. Οι Ρουμάνοι μείωσαν στο 78΄ με τον Πετρίγια, ενώ στο 84΄ ο Εμμανουηλίδης και ο Σέφερ στις καθυστερήσεις διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

ΕΛΛΑΔΑ: Νικοπολίδης, Λύρατζης (87΄ Βιταλιώτης), Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Τσούσης (68΄ Λιάβας), Μελιόπουλος, Νεοφυτίδης, Εμμανουηλίδης, Μπότος (87΄ Κουτσουπιάς), Δούμτσης (60΄ Γαϊτανίδης), Ιωαννίδης.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Κριστέα (90+5΄ Ι. Ρους), Α. Ρους, Σ. Σέρμπαν (51΄ Ίσπας), Λέκα, Τσίριακ (51΄ Τόμα), Στόικα (67΄ Νίτου), Σέφερ, Μιχάλια, Μ. Σέρμπαν, Μπάικου (52΄ Πετρίγια), Μανολάσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ