Στο πάνθεον του ποδοσφαίρου του Ισραήλ ο Νάτχο!

Στο πάνθεον του ποδοσφαίρου του Ισραήλ ο Νάτχο!

Στην κορυφαία ενδεκάδα όλων των εποχών της εθνικής ομάδας του Ισραήλ βρίσκεται ο πολύπειρος χαφ του Ολυμπιακού, Μπίμπαρς Νάτχο.

Ο «σκηνοθέτης» του φετινού Ολυμπιακού, Μπίμπαρς Νάτχο, συμπεριλήφθηκε στους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην Ιστορία του Ισραήλ! Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «ynet»τον συμπεριέλαβε στην κορυφαία ενδεκάδα όλων των εποχών της χώρας. Στα ερυθρόλευκα ρεπορτάζ γίνονταν εκτενείς αναφορές στην ξεχωριστή του ιστορία και λίγους μήνες μετά την μετακόμισή του στη χώρα μας, ήρθαν και περαιτέρω αποδείξεις.

Στο δημοσίευμα της εν λόγω ιστοσελίδας αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής: «Το γεγονός πως έγινε ο πρώτος μη Εβραίος αρχηγός της εθνικής ομάδας, επιβεβαιώνει την επιτυχία του. Το 2010, μετά από την κατάκτηση του Κυπέλλου της χώρας με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, μετακόμισε στη Ρωσία για τη Ρούμπιν Καζάν. O Nάτχο τη σεζόν 2012-2013 πήρε το βραβείο του κορυφαίου ξένου ποδοσφαιριστή στην Ρωσία και έλαβε μέρος με την Ρούμπιν στα προημιτελικά του Europa League. Σήμερα, έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο με τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα».

Aναλυτικά η ενδεκάδα: Μαχμούντ Καντίλ Αλί Οσμάν, Μπαντίρ και Λουίς Τάχα, Γκράγεβ, Μαχράν Ραντί, Ριφάτ Τούρκ, Μπίμπαρς Νάτχο, Μπιράμ Καγιάλ, Μοάνς Νταμπούρ και Άρμλει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ