Κορυφαία ανάμεσα στις 52 ομάδες των προκριματικών η Εθνική Νέων

Κορυφαία ανάμεσα στις 52 ομάδες των προκριματικών η Εθνική Νέων

Τρομερή επίδοση της Εθνικής Νέων στα τρία ματς του ομίλου της προκριματικής φάσης του Elite Round, καθώς έκανε το «τρία στα τρία» και είχε την καλύτερη διαφορά τερμάτων ανάμεσα στις 52 ομάδες, μαζί με την Ισπανία.

Με πανηγυρικό τρόπο ολοκλήρωσε η Εθνική Νέων τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γιάννη Γκούμα επικράτησε 3-0 της οικοδέσποινας Βουλγαρίας στην πόλη Σλίβεν, έκανε το «τρία στα τρία» και προκρίθηκε στο Elite Round ως πρώτη του 13ου ομίλου.

Μάλιστα, οι Έλληνες είχαν την καλύτερη αγωνιστική επίδοση στην προκριματική φάση, ανάμεσα στις 52 ομάδες που συμμετείχαν! Συγκεκριμένα, η ομάδα του Γιάννη Γκούμα συγκαταλέγεται μεταξύ των τεσσάρων που τερμάτισαν στην πρώτη θέση μόνο με νίκες.

Στα τρία ματς που δόθηκαν, εννέα βαθμούς κατάφεραν να συγκεντρώσουν, πέραν της Ελλάδας, η Ιταλία, το ΕΪΡΕ και η Ισπανία. Η Εθνική Νέων είχε την καλύτερη επίθεση μεταξύ των τεσσάρων εν λόγω ομάδων, πετυχαίνοντας 12 γκολ και έχοντας παθητικό τρία. Μόνο η Ισπανία είχε ανάλογη διαφορά τερμάτων, αλλά με χειρότερη επίθεση.

Αναλυτικά:

Ελλάδα (13ος όμιλος): 12 γκολ υπέρ – 3 γκολ κατά

Ισπανία (12ος όμιλος): 10 γκολ υπέρ – 1 γκολ κατά

Ιταλία (2ος όμιλος) : 7 γκολ υπέρ – 0 γκολ κατά

ΕΪΡΕ (13ος όμιλος): 8 γκολ υπέρ – 2 γκολ κατά

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ