Μπασινάς: «Τελείως διαφορετικό να ζεις την κλήρωση από τέτοιο πόστο»

Μπασινάς: «Τελείως διαφορετικό να ζεις την κλήρωση από τέτοιο πόστο»

Ο Άγγελος Μπασινάς τόνισε πως είδε τους Ιταλούς χαρούμενους με την κλήρωση, ενώ μίλησε για τη διαφορά του να βιώνεις αυτήν την κατάσταση ως στέλεχος της ομοσπονδίας και όχι ως ποδοσφαιριστής.

Η Εθνική Ελλάδας κληρώθηκε στο 10ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2020, μαζί με Ιταλία, Βοσνία, Φινλανδία, Αρμενία, Λίχτεσταϊν. Ο Άγγελος Μπασινάς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV και επισήμανε πως είδε τους Ιταλούς χαρούμενους με την κλήρωση, ενώ μίλησε για τη διαφορά του να βιώνεις αυτήν την κατάσταση ως στέλεχος της ομοσπονδίας, αντί ως ποδοσφαιριστής.

«Είναι γνώριμο το περιβάλλον, ωστόσο είναι κάτι τελείως διαφορετικό να το ζεις από αυτό το πόστο, απ’ ό,τι ως ποδοσφαιριστής. Είδα τους Ιταλούς χαρούμενους για την κλήρωση. Φυσικά και είναι το φαβορί του ομίλου, αλλά καλύτερα να περιμένουμε όλοι να δούμε τι θα γίνει μέσα στο γήπεδο. Χρειάζεται δουλειά μέχρι την έναρξη των αγώνων και από εκεί και πέρα θα κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για την πρόκριση, απέναντι σε αρκετά δυνατούς αντιπάλους», σχολίασε ο τεχνικός διευθυντής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ