ΕΠΟ: Επίσημη ενημέρωση για επιθεώρηση στο Παγκρήτιο

ΕΠΟ: Επίσημη ενημέρωση για επιθεώρηση στο Παγκρήτιο

Κλιμάκιο της ΕΠΟ θα επιθεωρήσει το Παγκρήτιο, όπου έχουν ξεκινήσει ήδη οι εργασίες βελτίωσης καθώς πρόκειται να αποτελέσει την έδρα της Εθνικής ενόψει των προκριματικών του Euro.

Με επιστολή της την Τρίτη (4/12) η ΕΠΟ ενημέρωσε την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου για την έλευση στην Κρήτη αντιπροσωπείας υπηρεσιακών εκπροσώπων της ΕΠΟ. Συγκεκριμένα τα στελέχη της Ομοσπονδίας θα επισκεφθούν το Ηράκλειο τη Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, προκειμένου να επιθεωρήσουν το Παγκρήτιο Στάδιο, αλλά και άλλους χώρους, όπως αθλητικές υποδομές και ξενοδοχεία.

Η ανακοίνωση – ενημέρωση της ΕΠΣΗ για το θέμα:

«ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΠΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟ: Με επιστολή που παρέλαβε σήμερα από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου ενημερώθηκε επισήμως για την έλευση στο Ηράκλειο αντιπροσωπείας υπηρεσιακών εκπροσώπων της ΕΠΟ. Τα στελέχη της Ομοσπονδίας θα επισκεφτούν το Ηράκλειο την Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, προκειμένου να επιθεωρήσουν το Παγκρήτιο Στάδιο καθώς και άλλες αθλητικές υποδομές αλλά και ξενοδοχεία, ενόψει των προσεχών επίσημων αγώνων της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Ανδρών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ