Εθνική Ελλάδας: Δύο θύρες κλειστές στο Παγκρήτιο για τα ναζιστικά πανό

Εθνική Ελλάδας: Δύο θύρες κλειστές στο Παγκρήτιο για τα ναζιστικά πανό

Η UEFA ανακοίνωσε την τιμωρία που θα υποστεί η ΕΠΟ και η Εθνική Ελλάδας για τα θλιβερά γεγονότα της 18ης Νοεμβρίου με το ναζιστικό «πάρτι» στο ΟΑΚΑ, στο ματς με αντίπαλο την Εσθονία.

Το απόγευμα της Παρασκευής (14/12) η UEFA ανακοίνωσε την απόφασή της σχετικά με την τιμωρία της Εθνικής Ελλάδας για τα θλιβερά γεγονότα με την παρουσία νεοναζιστών στο ΟΑΚΑ, στο ματς της Κυριακής, 18 Νοεμβρίου, απέναντι στην Εσθονία (0-1) για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Nations League.

Ο λόγος φυσικά για τη μερίδα των νεοναζιστών που παρευρέθηκε στη θύρα 9 του Ολυμπιακού Σταδίου και ανήρτησε υβριστικό πανό, σημαία με ναζιστικό σύμβολο, ενώ έκαψε μία τουρκική σημαία και φώναξε συνθήματα «βουτηγμένα» σε ναζιστικά ιδεώδη.

Στην ΕΠΟ λοιπόν επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ, αλλά και το κλείσιμο των θυρών 4 και 5 του Παγκρητίου Σταδίου, όπου θα δοθεί το πρώτο παιχνίδι της Γαλανόλευκης στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020, με αντίπαλο την Ιταλία στις 8 Ιουνίου.

Παράλληλα, η ελληνική ομοσπονδία είναι υποχρεωμένη να παρουσιάσει πανό στα οποία θα αναγράφεται το μότο της UEFA, το EqualGame, που θα τοποθετηθούν στις δύο θύρες που θα κλείσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ