Ήττα της Εθνικής Νέων σε φιλικό με την Ιταλία

Ήττα της Εθνικής Νέων σε φιλικό με την Ιταλία

Σε ένα φιλικό του οποίου στόχος ήταν να τεσταριστεί η γενιά ποδοσφαιριστών του 2001 από τον Γιάννη Γκούμα, η Εθνική Νέων ηττήθηκε με 4-1 από την εξαιρετικά αποτελεσματική Ιταλία.

Η Εθνική Νέων ηττήθηκε με 4-1 από την αντίστοιχη της Ιταλίας το μεσημέρι της Τετάρτης (19/12), σε φιλικό που διεξήχθη στην Τιρενία και είχε πρώτιστο στόχο ο Γιάννης Γκούμας να εξετάσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που είναι γεννημένοι το 2001. Οι τελευταίοι φυσικά θα αποτελέσουν τη γενιά του θα βγει στο προσκήνιο για την Εθνική Κ18 κατά το προσεχές διάστημα.

Το τεστ φυσικά απέναντι στη Σκουάντρα Ατζούρα ήταν δυνατό, ωστόσο αυτό που έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι δεν ήταν τόσο η ποιότητα, όσο η αποτελεσματικότητα των Ιταλών, οι οποίοι βρήκαν δίχτυα στις περισσότερες εκ των ευκαιριών που δημιούργησαν. Το μόνο τέρμα της Γαλανόλευκης το πέτυχε ο Παναγιώτης Τζήμας στο 12ο λεπτό.

Τέσσερις παίκτες εκ των όσων κλήθηκαν αγωνίζονται στον Παναθηναϊκό, τρεις στον Ολυμπιακό, δύο στον Ατρόμητο, την ΑΕΚ και τη Λάρισα, ενώ από έναν είχαν ο Άρης, ο Αστέρας Τρίπολης, η Μπολόνια, η Μπόχουμ και η Γουέχεν Βισμπάντεν.

Η αρχική ενδεκάδα της Ελλάδας: Μανδάς, Πολυχρονάκης, Αθανασίου, Καραγιάννης, Γκοτζαμάνης, Τσακίρης, Κουτσουπιάς, Τζήμας, Αθανασακόπουλος, Πουρναράς, Γιάξης.

Αγωνίστηκαν και οι: Σουλούκος, Πατρινός, Κοκοβάς, Τσέλιος, Σερπέζης, Πινάκας, Γώγος, Βαγιαννίδης, Τσαγκαλίδης.

Αναλυτικά όσοι κλήθηκαν από τον Γκούμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ