«Ακυρο» του Χολέμπας για επιστροφή στην Εθνική

«Ακυρο» του Χολέμπας για επιστροφή στην Εθνική

Ο Αγγελος Μπασινάς προσπάθησε να τον πείσει να επιστρέψει, όπως και οι περισσότεροι «παλιοί» της Εθνικής, αλλά ο μπακ της Γουότφορντ δεν αλλάζει άποψη. To10.gr έχει το ρεπορτάζ...

Η Εθνική ομάδας απέτυχε παταγωδώς στο Nations League. Ούτε η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον Αγγελο Αναστασιάδη να παίρνει τη θέση του Μίκαελ Σκίμπε, στάθηκε ικανή να βελτιώσει την εικόνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Αντιθέτως, τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Πολύ χειρότερα. Με το κλίμα να δυσχεραίνει, τον Αναστασιάδη να μην μπορεί να εμπνεύσει και γενικώς με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να βρίσκεται κατάσταση «εκτάκτου ανάγκης».

Η ΕΠΟ και ο Αναστασιάδης προσπαθούν να φτιάξουν… ρόστερ ενόψει των προκριματικών του Euro 2020 και για αυτόν τον λόγο ήδη μελετούν όλες τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ενεργών ή μη, που θεωρούν ότι μπορεί να προσφέρουν και να αποτελέσουν «βάση» για τη δημιουργία ενός πολύ ισχυρού συνόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο νέος διευθυντής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ, Αγγελος Μπασινάς, είχε επικοινωνία με τον Χοσέ Χολέμπας, με σκοπό να τον πείσει να πάρει πίσω την απόφασή του για απόσυρση από την Εθνική Ελλάδος. Ο συνεργάτης του Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Γραμμένου, μίλησε με τον ποδοσφαιριστή της Γουότφορντ, του είπε πόσο πολύ τον πιστεύουν και τον υπολογίζουν όλοι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Πόσο λάθος ήταν οι χειρισμοί που έγιναν επί Σκίμπε. Πόσο πολύ τον θέλουν πίσω οι υπόλοιποι παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ο Κώστας Μανωλάς επίσης μίλησε με τον «Γερμανό». Ο Παπασταθόπουλος, ο Τοροσίδης και ο Μήτρογλου το ίδιο. Ολοι προσπάθησαν να τον πείσουν να ανακαλέσει την ανακοίνωση της 11ης Οκτωβρίου 2016, για απόσυρση από την Εθνική. Αλλά μάταιος ο κόπος τους. Ο Χολέμπας είναι αμετακίνητος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «S», η απάντηση που έδωσε στον Μπασινά ήταν οριστική και αδιαπραγμάτευτη. Και αυτό διότι ο 34χρονος, πια, Χοσέ, έχει αποφασίσει να επικεντρωθεί στην οικογένειά του και τη Γουότφορντ και τίποτε άλλο. Επιπλέον, θεωρεί ότι ακόμη και άνθρωποι που τώρα προσπαθούν του αλλάξουν την άποψη, στην πρότερη κατάσταση ήταν εναντίον του. Και δεν το έχει ξεχάσει. Χολέμπας για την Εθνική, λοιπόν, δεν υπάρχει.

Αντί επιλόγου, έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι ο Χολέμπας είναι ο αμυντικός με τα περισσότερα γκολ (3) και ασίστ (5) στην Πρέμιερ Λιγκ και έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020 με τη Γουότφορντ! Ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με την παρουσία του στην Εθνική Ομάδα, παρότι αγωνίστηξε μόλις μία 5ετία με τη γαλανόλευκη, είχε συνολικά 38 συμμετοχές και 1 γκολ. Αλλά και παρουσία στα τελικά του Euro 2012 και του Μουντιάλ 2014.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ