Βασικός υποψήφιος για την εθνική Αζερμπαϊτζάν ο Τούντορ

Βασικός υποψήφιος για την εθνική Αζερμπαϊτζάν ο Τούντορ

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ίγκορ Τούντορ, φέρεται να είναι βασικός υποψήφιος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής Αζερμπαϊτζάν.

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Ίγκορ Τούντορ, βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τους υποψήφιους για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής Αζερμπαϊτζάν, σύμφωνα με την κορυφαία αθλητική ιστοσελίδα της χώρας, Sportal.

Η σχετική σύσταση έγινε από τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό τόσο του Αζερμπαϊτζάν όσο και της Βοσνίας, Ρόμπερτ Προσινέτσκι, μετά την πρόσφατη αποτυχία των διαπραγματεύσεων με τον πρώην προπονητή της Γουέστ Χαμ, Σλάβεν Μπίλιτς.

Ο 40χρονος Κροάτης αποχώρησε από την Ουντινέζε το περασμένο καλοκαίρι, μετά από μόλις τέσσερα παιχνίδια στον πάγκο της, και έκτοτε δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Νωρίτερα είχε βρεθεί στις Καράμπουκσπορ και Γαλατάσαραϊ, ενώ από τον ΠΑΟΚ είχε περάσει στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2015-2016, έχοντας εν γένει αποτυχημένη θητεία στους Ασπρόμαυρους της Θεσσαλονίκης.

Σε περίπτωση που υπογράψει στο Αζερμπαϊτζάν, αυτή θα είναι η πρώτη εμπειρία του σε πάγκο εθνικής ομάδας. Το ποδόσφαιρο της εν λόγω ευρωπαϊκής χώρας έχει κάνει βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια, κυρίως σε διασυλλογικό επίπεδο, χάρη στις ευρωπαϊκές πορείες των Γκαμπάλα και Καραμπάχ. Κορυφαίοι παίκτες της εθνικής ομάδας είναι ο μέσος της Αστάνα, Ρίτσαρντ, και ο δεξιός μπακ της Καραμπάχ, Μαξίμ Μεντβέντεβ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ