Αναστασιάδης: «Ο Ντουρμισάι θέλει να παίξει στην Εθνική Ελλάδας»

Ο Άγγελος Αναστασιάδης αποκάλυψε πως είναι σε συζητήσεις με τον Φιόρι Ντουρμισάι προκειμένου να αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα τονίζοντας ότι ο επιθετικός του Πανιωνίου θέλει να φορέσει την φανέλα της γαλανόλευκης.


Αναστασιάδης: «Ο Ντουρμισάι θέλει να παίξει στην Εθνική Ελλάδας» | to10.gr

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, μαζί με τον Άγγελο Μπασινά ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Total Football» του Open Τv και αποκάλυψαν πως το θέμα του Ντουρμισάι είναι στην τελική ευθεία ώστε να μπορέσει να καλείται στην Εθνική ομάδα.

Ο τεχνικός της Εθνικής τόνισε σε δηλώσεις του πως μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να υπάρξει θετική κατάληξη και ο επιθετικός του Πανιωνίου θα έχει δικαίωμα στην ομάδα.

Ο 22χρονος φορ κατάγεται από την Αλβανία, ενώ έχει παίξει και στις ελπίδες τηςγειτονικής χώρας, όμως γίνονται οι κατάλληλες ενέργειες ώστε ν’ αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής και να τεθεί στη διάθεση του Αναστασιάδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για τον Ντουρμισάι:

«Εγώ τις πιο πολλές φορές έχω πάει σε παιχνίδια του Πανιωνίου. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς την επιθυμία του ποδοσφαιριστή. Ήρθα σε επαφή με τον παίκτη μίλησα μαζί του πριν λίγες ημέρες. Του είπα ότι ενδιαφερόμαστε να έρθει στην Εθνική. Έχει αγωνιστεί με την εθνική Ελπίδων της Αλβανίας. Μου είπε ότι θέλει πολύ να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδος. Τις διαδικασίες μετά τις ανέλαβε ο Άγγελος. Το παιδί είναι θετικό και πιστεύω θα έχουμε ένα αίσιο τέλος. Το πρόβλημα όμως δεν είναι ο Ντουρμισάι. Είμαστε εμείς οι ίδιοι. Το να λύσουμε τα δικά μας προβλήματα και πείσουμε τους εαυτούς μας ότι πάμε όλοι μαζί είναι το άλφα και ωμέγα. Τα πρόσωπα πολύ λίγη σημασία έχουν. Μόνο όταν είναι 100% εκεί. Διαφορετικά όλοι μπορούν να αντικατασταθούν».

Από την πλευρά του ο Άγγελος Μπασινάς τόνισε πως βρίσκονται ήδη σε επαφή με τον επιθετικό του Πανιωνίου για να υπάρξει θετική κατάληξη: «Είναι μια περίπτωση ενδιαφέρουσα. Είμαστε σε επαφή και με τον ποδοσφαιριστή και με τον μάνατζερ του. Είμαστε σε καλό δρόμο και ελπίζω πως μέσα στην εβδομάδα μπορεί να έχουμε τελειώσει και με τη θέληση του ποδοσφαιριστή να είναι κοντά στην Εθνική Ελλάδος.Το έχουμε συζητήσει εδώ και καιρό και δεν χρειάζεται να κρύβουμε κάτι. Έτσι είναι η πραγματικότητα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο