Τέλος από την εθνική Γερμανίας οι Μίλερ, Χούμελς και Μπόατενγκ

Τέλος από την εθνική Γερμανίας οι Μίλερ, Χούμελς και Μπόατενγκ

Ο Γιόακιμ Λεβ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, γνωστοποίησε την απόφασή του να τελειώσει τους Μίλερ, Χούμελς και Μπόατενγκ, τονίζοντας ότι πλέον η ομάδα μπαίνει σε φάση ανανέωσης.

Χωρίς τρεις σημαντικές μονάδες της ομάδας που κατέκτησε τον παγκόσμιο τίτλο του 2014, θα πορευτεί από εδώ και στο εξής η εθνική Γερμανίας.

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη των προκριματικών του EURO 2020, ο Γιοακίμ Λεβ γνωστοποίησε την απόφασή του να «κόψει» από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους Τόμας Μίλερ, Τζερόμ Μπόατενγκ και Ματς Χούμελς, κρίνοντας ότι είχαν ολοκληρώσει τον κύκλο τους στη «νατσιονάλμανσαφτ».

«Το 2019 είναι για την ομάδα της Γερμανίας η χρονιά ενός νέου ξεκινήματος», δήλωσε ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, προσθέτοντας ότι μετέβη προσωπικά στο Μόναχο και ενημέρωσε τους τρεις ποδοσφαιριστές, αλλά και τους διοικούντες την Μπάγερν, για την απόφασή του.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι κανείς από τους τρεις ποδοσφαιριστές δεν μπορεί να θεωρηθεί μεγάλος σε ηλικία, καθώς οι Μπόατενγκ και Χούμελς μόλις έκλεισαν τα 30, ενώ ο Μίλερ είναι ένα χρόνο μικρότερος.

Ήταν παράλληλα και αυτός με τις περισσότερες συμμετοχές, αφού συμπλήρωσε 100 και πέτυχε 38 γκολ, έχοντας κάνει το ντεμπούτο του τον Μάρτιο του 2010, σε φιλικό με την Αργεντινή. Δύο μήνες αργότερα, σε φιλικό με τη Μάλτα, έκανε την παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα με το εθνόσημο (σε επίπεδο ανδρών) ο Χούμελς, ο οποίος έφτασε τις 70 συμμετοχές με 5 γκολ.

Ο Μπόατενγκ έκανε ντεμπούτο τον Οκτώβριο του 2009, σε ματς με τη Ρωσία (στο οποίο μάλιστα αποβλήθηκε) και κατέγραψε 76 συμμετοχές και ένα γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ