Σιώπης και Βαλεριάνος: «Τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή η κλήση στην εθνική»

Σιώπης και Βαλεριάνος: «Τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή η κλήση στην εθνική»

Οι δυο παίκτες μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης για την κλήση τους στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για τα ματς με Λιχτενστάιν (23/03, 9.45 μ.μ.) και Βοσνία (26/03, 9.45 μ.μ.).

Οι Μανώλης Σιώπης και Γιώργος Βαλεριάνος βρίσκονται ανάμεσα στις επιλογές του Άγγελου Αναστασιάδη για τα δυο επόμενα παιχνίδια της Εθνικής με Λιχτενστάιν (23/03, 9.45 μ.μ.) και Βοσνία (26/03, 9.45 μ.μ.) για τα προκριματικά του Euro 2020.
Οι δυο ποδοσφαιριστές με δηλώσεις τους στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης δεν έκρυψαν τη χαρά τους για την κλήση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στο οποίο ο 24χρονος αμυντικός μέσος επιστρέφει, ενώ ο 27χρονος αριστερός μπακ θα συμπεριληφθεί για πρώτη φορά.
Μανώλης Σιώπης: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στην εθνική ομάδα. Είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να φοράει τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την εθνική ομάδα να πετύχει τους στόχους της».
Γιώργος Βαλεριάνος: «Είναι τιμή και όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή η κλήση στην εθνική ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους πίστεψαν και πιστεύουν σε μένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ