Ο Σα κλήθηκε στην εθνική Πορτογαλίας!

Ο Σα κλήθηκε στην εθνική Πορτογαλίας!

Ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε την αποστολή της Πορτογαλίας για τα προκριματικά, με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να είναι η μία από τις τρεις επιλογές του για την εστία.

Ο Ζοσέ Σα πραγματοποιεί μια εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όντας ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας των ερυθρόλευκων είχε κληθεί πριν από μερικές μέρες από τον Φερνάντο Σάντος στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας της χώρας του, όμως πλέον ο προπονητής της Πορτογαλίας συμπεριέλαβε τον Σα στην αποστολή για τα με Ουκρανία και Σερβία.

Ο Φερνάντο Σάντος δείχνει ότι υπολογίζει στα πλάνα του τον τερματοφύλακα των ερυθρόλευκων και θα είναι μαζί με τους Μπέτο και Ρουί Πατρίσιο στην τελική τριάδα των πρωταθλητών Ευρώπης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σα ήταν στην αποστολή της Πορτογαλίας και στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών του 2017 ενώ όσον αφορά στα νέα πρόσωπα, αυτοί θα είναι οι Ζοάο Φέλιξ, Ντιέγκο Σόουζα και Ντιόγκο Ζότα.

Αναλυτικά οι κλήσεις του Σάντος:

Τερματοφύλακες: Μπέτο, Ζοζέ Σα, Ρουί Πατρίσιο

Αμυντικοί: Ζοάο Κανσέλο, Νέλσον Σεμέδο, Ζοζέ Φόντε, Πέπε, Ρούμπεν Ντίας, Μάριο Ρούι, Ραφαέλ Γκερέιρο

Μέσοι: Ντανίλο, Ρούμπεν Νέβες, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Μπρούνο Φερνάντες, Ζοάο Μάριο, Ζοάο Μουτίνιο, Πίτσι

Επιθετικοί: Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντιέγκο Σόουζα, Ζοάο Φέλιξ, Αντρέ Σίλβα, Μπερνάντο Σίλβα, Γκονσάλο Γκέδες, Ράφα, Ντιόγκο Ζότα

https://twitter.com/selecaoportugal/status/1106534092676435968

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ