«Ο Αναστασιάδης έχει καλέσει στην Εθνική Ελλάδος τον Ντουρμισάι»

Ο μάνατζερ του επιθετικού του Πανιωνίου, Φιόρι Ντουρμισάι, αποκάλυψε ότι ο νεαρός επιθετικός έχει κληθεί από τον Αναστασιάδη στην Εθνική και ο ίδιος θέλει να αγωνιστεί με τα γαλανόλευκα.


«Ο Αναστασιάδης έχει καλέσει στην Εθνική Ελλάδος τον Ντουρμισάι» | to10.gr

Ο Φιόρι Ντουρμισάι είναι ένα από τα «καυτά» ονόματα της Superleague, αφού κάνει μια εξαιρετική χρονιά με τον Πανιώνιο, δείχνοντας ότι έχει τις δυνατότητες για να παίξει στο… επόμενο επίπεδο.

Σε συνέντευξή του στον ΣΠΟΡ FM, ο μάνατζερ του στράικερ του Πανιωνίου αποκάλυψε πως ο πελάτης του έχει κληθεί από τον Άγγελο Αναστασιάδη στην προεπιλογή της Εθνικής, ο ίδιος θέλει να αγωνιστεί για λογαριασμό της Ελλάδας και το μόνο που εμποδίζει το ντεμπούτο του είναι μια… γραφειοκρατική λεπτομέρεια.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο μάνατζερ του παίκτη για:

Για τη διαδικασία που απαιτείται για να κληθεί ο Ντουρμισάι στην Εθνική: «Αυτό που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε είναι ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης τον έχει καλέσει. Δεν τίθεται καμία διαδικασία ελληνοποίησης του Ντουρμισάι. Ο Φιόρι είναι Έλληνας, όπως είναι και Αλβανός, αφού έχει διπλή υπηκοότητα. Εκείνο που χρειάζεται για να κληθεί στην εθνική επίσημα είναι μια πιστοποίηση των αγώνων που έχει δώσει με τις μικρές εθνικές ομάδες της Αλβανίας.

Η εθνική Αλβανίας που επίσης τον έχει καλέσει για τα ματς του Μαρτίου, αντιδρά αρνητικά και καθυστερεί αυτή την πιστοποίηση που απαιτείται. Αν καθυστερήσει και άλλο τη διαδικασία, τότε αναλαμβάνει να λύσει την κατάσταση η FIFA, που θα ζητήσει από την Ομοσπονδία της Αλβανίας την κατάσταση με τα ματς που έδωσε ο Φιόρι. Οι πληροφορίες μου λένε ότι μπορεί να ολοκληρωθεί η διαδικασία μέχρι την Τετάρτη. Αν είχε ξεκινήσει νωρίτερα η διαδικασία, ας πούμε έναν μήνα πριν τώρα θα ήταν ακόμα σε καλύτερο δρόμο»

Για την επιθυμία του Ντουρμισάι να φορέσει τα γαλανόλευκα: «Γίνεται μια συζήτηση για το ποιοι πρέπει να παίζουν στην Εθνική. Υπάρχουν αθλητές, που τους σέβομαι και τους τιμώ, όπως ο Ζέκα και ο Βλαχοδήμος, που όμως δεν είχαν άλλη επιλογή από άλλη εθνική ομάδα. Ο Φιόρι είχε και δεύτερη επιλογή, αλλά αποτελεί τιμή για τον ίδιο να παίξει με την Ελλάδα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο