«Δέκα Αργεντινοί σε έναν»: Εκπληκτικό βίντεο για την επιστροφή του Μέσι (vid)

«Δέκα Αργεντινοί σε έναν»: Εκπληκτικό βίντεο για την επιστροφή του Μέσι (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής μετά από οκτώ μήνες και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας δημιούργησε ένα βίντεο για το μεγάλο του comeback

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής ετοίμασε ένα φανταστικό βίντεο για την επιστροφή στην αποστολή της ομάδας του Βασιλιά της Καταλονίας Λιονέλ Μέσι!

Ο Λίο, μετά από περίπου οκτώ μήνες και τον αποκλεισμό της Αλμπισελέστε στο Μουντιάλ της Ρωσίας επέστρεψε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας και αναμένεται να είναι στο αρχικό σχήμα της ομάδας στο παιχνίδι με τη Βενεζουέλας (23/3) στο Wanda Metropolitano.

Η ομοσπονδία της χώρας του τάνγκο για την μεγάλη αυτή επιστροφή δημιούργησε ένα βίντεο ενός λεπτού και δεκαπέντε δευτερολέπτων στο οποίο πρωταγωνιστούν σπουδαίες προσωπικότητες της χώρας.

Το μότο είναι «Δέκα Αργεντινοί σε έναν»!

Να αναφέρουμε ότι απουσιάζει ο Ντιέγκο Μαραντόνα κι οποιοσδήποτε άλλος ποδοσφαιριστής της Αργεντινής.

https://twitter.com/Argentina/status/1108760182035603456?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1108760182035603456&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.antena2.com.co%2Ffutbol%2Fdiez-argentinos-en-uno-el-emotivo-regreso-de-messi-a-la-albiceleste

Αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:

«Υπάρχει ένας Αργεντινός που έχει την πίστη του Πάπα Φραγκίσκου και την ταχύτητα του Φάντζιο (Αργεντινός πιλότος Formula 1 που έφυγε από τη ζωή το 1995), Παίζει σαν τον Πιασόλα (Αργεντινός συνθέτης τάνγκο) κι ευστοχεί σαν τον Τζινόμπιλι (παλαίμαχος παίκτης μπάσκετ της χώρας) και σε κάνει να χτυπά η καρδιά σου σαν τον Φαβαλόρο (Αργεντινός καρδιοχειρούργος).

Τι απίστευτο, ε; Στην περιοχή είναι ο Γαρδέλ (Γαλλοαργεντινός συνθέτης και ηθοποιός), χτυπά σαν την Σαμπατίνι (Αργεντινή τενίστρια) κι εάν του δώσεις δυο μέτρα σε αφήνει άφωνο σαν τον Μπόρχες (Αργεντινός συγγραφέας).

Ξαναπαίρνει την μπάλα στα πόδια του σαν το Παγάνι Σόντα (αυτοκίνητο για αγώνες ταχυτήτων, το σόντα προέρχεται από άνεμο που πνέει στις Άνδεις) κι όταν σε βρίσκει μπροστά του ζωγραφίζει σαν τον Κινκέλα (Αργεντινός ζωγράφος). Κατάλαβες; Είναι δέκα Αργεντινοί σε έναν. Κι ακόμη υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι είναι από άλλο πλανήτη; Μπορεί. Από έναν πλανήτη genious που λέγεται Αργεντινή. Αυτήν την Παρασκευή επιστρέφει ο Μέσι στην εθνική. Μία ιδιοφυΐα που δίνει όραμα σε 50.000.000 Αργεντινούς. Μην το χάσεις»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ