Ολλανδία – Λευκορωσία 4-0

Ολλανδία – Λευκορωσία 4-0

Η Ολλανδία ήταν καταιγιστική κόντρα στην Λευκορωσία παίρνοντας τη νίκη με 4-0, έχοντας σε εξαιρετικό βράδυ τον Μέμφις Ντεπάι (2 γκολ, 2 ασίστ). Νίκη και για το Βέλγιο που επικράτησε με 3-1 της Ρωσίας, με τον Αζάρ να σκοράρει δις.

Η Ολλανδία ξεκίνησε νικηφόρα και με εμφατικό τρόπο τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Euro 2020.

Οι «οράνιε» επικράτησαν εύκολα με 4-0 της Λευκορωσίας, έχοντας σε τρομερό βράδυ τον Μέμφις Ντεπάι. Ο επιθετικός της Λυών ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στα 52 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, ενώ στο 21ο λεπτό έδωσε την ασίστ στον Βαϊνάλντουμ για το 2-0.

Στο 55′ ο Ντεπάι έδωσε προβάδισμα 3 τερμάτων στην ομάδα του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ στο 86′ από δικιά του πάσα ο Φαν Ντάικ σκόραρε για το 4-0.

Νικηφόρα ξεκίνησε και το Βέλγιο στον 9ο προκριματικό όμιλο των προκριματικών του Euro 2020, επικρατώντας της Ρωσίας με 3-1.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ άνοιξε το σκορ με τη συμπλήρωση 15 λεπτών στον αγώνα, με δυνατό σουτ του Τίλεμανς, έπειτα από πάσα του Καστάν. Οι Ρώσοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα χάρη σε μυθική γκάφα του Τιμπό Κουρτουά, που έστρωσε την μπάλα στον Τσέρισεφ, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1.

Κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Έντερ Αζάρ, κάνοντας αρχικά το 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και στη συνέχεια, στο 88ο λεπτό κλείδωσε τη νίκη με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Με 10 παίκτες τελείωσαν το παιχνίδι οι Ρώσοι, καθώς στο 90′ αποβλήθηκε ο Γκολόβιν με 2η κίτρινη κάρτα.

9ος Προκριματικός Όμιλος

Βέλγιο – Ρωσία 3-1

8ος Προκριματικός Όμιλος

Αυστρία – Πολωνία 0-1

Σκόπια – Λετονία 3-1

Ισραήλ – Σλοβενία 1-1

5ος Προκριματικός Όμιλος

Κροατία – Αζερμπαϊτζάν 2-1

Σλοβακία – Ουγγαρία 2-0

3ος Προκριματικός Όμιλος

Ολλανδία – Λευκορωσία 4-0

Βόρεια Ιρλανδία – Εσθονία 2-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ