Αναστασιάδης: «Δεν παίζει με Βοσνία ο Μήτρογλου»

Αναστασιάδης: «Δεν παίζει με Βοσνία ο Μήτρογλου»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, ξεκαθάρισε ότι δεν υπολογίζει στον τραυματία Κώστα Μήτρογλου για το εκτός έδρας ματς με τη Βοσνία (26/3, 21:45). Πλέον αναμένεται να κληθεί άλλος επιθετικός προκειμένου να καλυφθεί το κενό.

Ο Κώστας Μήτρογλου έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 23ο λεπτό του αγώνα με το Λίχιτενσταϊν, με τον Αγγελο Αναστασιάδη να δίνει την είδηση μετά το ματς, ότι ο Ελληνας επιθετικός δεν θα είναι έτοιμος για το ματς με τη Βοσνία. Κι αυτό καθώς ταλαιπωρείται από πρόβλημα στη γάμπα το οποίο όπως αποφάνθηκε το ιατρικό τιμ της Εθνικής, δεν θα προλάβει να ξεπεράσει ως την ερχόμενη Τρίτη (26/3).

Πλέον ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να καλέσει άλλον ποδοσφαιριστή προκειμένου να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στην επίθεση, καθώς οι επιλογές που υπάρχουν δεν κρίνονται επαρκείς.

Αρχικά ο Αναστασιάδης μίλησε για το ματς και αν είναι ευχαριστημένος από τη νίκη και την εμφάνιση με 2-0: «Βεβαίως είμαι ικανοποιημένος από το ξεκίνημα. Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει πιο γρήγορα τις φάσεις και να είχαμε τελειώσει πιο νωρίς με τη νίκη αλλά δεν πειράζει. Είμαι ικανοποιημένος με την διάθεση που έδειξαν τα παιδιά», είπε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός.

Για τον Μήτρογλου: «Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι με την Βοσνία ο Μήτρογλου θα πρέπει να καλέσουμε κάποιον άλλον και να του ευχηθώ γρήγορη ανάρρωση. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για το τι είπε πριν το ματς: «Έχουμε πει πολλά πράγματα με τα παιδιά και στόχος είναι να μπουν μέσα στο γήπεδο και να τα δίνουν όλα και μετά ότι θέλει ο Θεός. Ευχαριστούμε τον Θεό που δεν έχουμε άλλα προβλήματα εκτός του Μήτρογλου και μπορούμε να τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ