Τσεχία – Ελλάδα 3-1

Τσεχία – Ελλάδα 3-1

Η Εθνική Νέων έπαιζε για δύο αποτελέσματα απέναντι στην Τσεχία, προηγήθηκε στο 10' με τον Εμμανουηλίδη, αλλά τελικά «κατάφερε» να χάσει με 3-1 και να αποκλειστεί από την τελική φάση του Euro U19.

Οδυνηρή ήττα και πικρός αποκλεισμός για την Εθνική ομάδα Νέων. Η γαλανόλευκη δεν τα κατάφερε απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Τσεχίας για τα προκριματικά του Euro U19, καθώς ηττήθηκε με 3-1 και αποκλείστηκε από την τελική φάση του Ευρωπαϊκού.

Η ομάδα του Γιάννη Γκούμα μετά την επική νίκη επί της Αγγλίας, έπαιζε ουσιαστικά για δύο αποτελέσματα και παρότι προηγήθηκε με τον Εμμανουηλίδη, δεν μπόρεσε να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση. Συγκεκριμένα, η Εθνική προηγήθηκε στο 10’ με τον νεαρό άσο του Παναθηναϊκού, έπειτα από πάσα του Σέχου, αλλά οι Τσέχοι ισοφάρισαν στο 27’ με γκολ του Ζατοχλάβεκ και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1.

Στο 53’ η Τσεχία είχε δοκάρι με τον Μίκα και επτά λεπτά αργότερα κέρδισε πέναλτι. Στο 60’ ο Χεζούτσκι νίκησε τον Μανδά κι έκανε το 2-1. Η Ελλάδα προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά τα σουτ των Σέχου και Λυράτζη δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ στο 77’ είχε δοκάρι με τον Τσαούση. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Κεπλ και πάλι από την άσπρη βούλα.

Με αυτή νίκη οι Τσέχοι προκρίθηκαν στην τελική φάση, ενώ στο άλλο παιχνίδι του ομίλου Αγγλία και Δανία ήρθαν ισόπαλες 2-2.

Οι συνθέσεις:

ΤΣΕΧΙΑ: Κόβαρ, Μίκα, Χαϊντενραϊχ, Ζίμα, Φουκάλα, Σλαμένα (80′ Σολίλ), Ματσάτσεκ, Όστρακ (45+5′ Χεζούσκι), Σουλτς, Κονοπάσεκ (78′ Χόνιγκ), Ζλατοχλάβεκ (62′ Κλεπλ).

ΕΛΛΑΔΑ: Νικοπολίδης (31′ Μανδάς), Λύρατζης, Αντζουλάς (69′ Μιχαηλίδης), Διαμάντης, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Μπότος, Μελιόπουλος (39′ Νεοφυτίδης), Γαϊτανίδης (69′ Γκαργκαλατζίδης), Εμμανουηλίδης, Σέχου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Τσεχία 6
Ελλάδα 4
Δανία 4
Αγγλία 3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ