Εθνική Πορτογαλίας: Θα «φάει» ο Μουρίνιο τον Φερνάντο Σάντος;

Εθνική Πορτογαλίας: Θα «φάει» ο Μουρίνιο τον Φερνάντο Σάντος;

Ο άνεργος Ζοσέ Μουρίνιο συνεχίζει να απασχολεί τα media παγκοσμίως για το ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του και τα… σκάγια παίρνουν και τον Φερνάντο Σάντος.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν τα κατάφερε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους Κόκκινους Διάβολους να επιλέγουν να αντικαταστήσουν τον Πορτογάλο με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, με τα αποτελέσματα να εκθέτουν τον πάλαι ποτέ «Εκλεκτό».

Στο διάστημα αυτό, το όνομά του έχει ακουστεί ήδη για αρκετές ομάδες, αλλά ο ίδιος δεν δείχνει να αγχώνεται για το μέλλον του. Όπως δήλωσε μάλιστα σε ένα προπονητικό Forum στο Πορτιμάο:

«Θα ήθελα να επιστρέψω στους πάγκους από το ξεκίνημα της επόμενης σεζόν, αλλά δεν ανησυχώ. Ο κόσμος νοιάζεται περισσότερο από εμένα. Για να επιστρέψω όμως στη δουλειά, θα πρέπει να βρω μια ομάδα και μια διοργάνωση που να μου δίνει και πάλι κίνητρο», ήταν τα λόγια του αρχικά.

Στη συνέχεια σχολίασε και το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Πορτογαλίας, αναφερόμενος και στον Ομοσπονδιακό προπονητή, Φερνάντο Σάντος:

«Φερνάντο μην ανησυχείς. Δεν ενδιαφέρομαι να αναλάβω την Εθνική ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Αλλά σίγουρα θα ήθελα να το κάνω πριν αποσυρθώ».

Ο Σάντος βαδίζει προς τα 65 και βρίσκεται στο τιμόνι της Πορτογαλίας από το 2014, οδηγώντας τους συμπατριώτες του στην κατάκτηση του Euro. Με βάση την ηλικία του αγαπημένου στην Ελλάδα τεχνικού, δεν αποκλείεται σε λίγα χρόνια ο Μουρίνιο να αποτελέσει τη διάδοχη κατάσταση στους Πορτογάλους στη μεταβατική μετά-Ρονάλντο εποχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ