Η Εθνική Ελλάδος κάνει… μεταγραφή δεξιό μπακ από την Αγγλία!

Η Εθνική Ελλάδος κάνει… μεταγραφή δεξιό μπακ από την Αγγλία!

Ο 26χρονος αμυντικός της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Τζορτζ Μπάλντοκ αποκάλυψε σε συνέντευξή του, ότι μπορεί να αγωνιστεί με τη Γαλανόλευκη!

Είναι 26 χρονών, αγωνίζεται ως δεξιός μπακ/χαφ και μόνο φέτος έχει πραγματοποιήσει 21 εμφανίσεις στην Championship κατά τη διάρκεια της μάχης της ομάδας του για απευθείας προβιβασμό στον μαγικό κόσμο της Premier League. Σκόραρε μάλιστα κόντρα στη Σουόνσι, αλλά δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του για να πάρει τη νίκη (2-1). Αυτό που ελπίζει ο ίδιος όμως, είναι οι εμφανίσεις του στο Νησί με τη φανέλα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να είναι αρκετές για να προσελκύσει το ενδιαφέρον της… Εθνικής μας ομάδας!

Μιλώντας στο The Sheffield Star, ο Τζορτζ Μπάλντοκ, περί ου ο λόγος, ερωτηθείς για τη ζωή του μακριά από το γήπεδο, αποκάλυψε:

«Προφανώς μπορώ να αγωνιστώ για την Ελλάδα. Ένας από τους παππούδες μου ήταν από εκεί  και αυτό φαίνεται να είναι από μόνο του πολύ καλό. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι κοιτάζοντας την ομάδα τους, έχουν παίκτες από την Άρσεναλ και τον Ολυμπιακό. Α, και δεν μιλώ τη γλώσσα»

Ο Μπάλντοκ ο οποίος γεννήθηκε στην Αγγλία, δεν έπαιξε ποτέ για τα Τρία Λιοντάρια σε οποιοδήποτε επίπεδο, που σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς της FIFA θα τον εμπόδισαν να παίξει για την Ελλάδα. Από την στιγμή που δεν έχει καμία συμμετοχή με την… αρμάδα του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του, μπορεί να φορέσει τη Γαλανόλευκη.

Όπως αναφέρθηκε από τον Μπάλντοκ, η τελευταία ομάδα της Ελλάδας για τα προκριματικά του EURO 2020 εναντίον του Λιχτενστάιν και της Βοσνίας συμπεριελάμβανε παίκτες όπως ο Sokratis Παπασταθόπουλος της Άρσεναλ και ο Γιώργος Μάσουρας του Ολυμπιακού, ο οποίος πρόσφατα βρέθηκε στη μεταγραφική λίστα της Νόριτς.

Ο ίδιος, γεννήθηκε στις 26 Ιανουαρίου του 1993 στο Μπάκινγχαμ. Αγωνίζεται στη δεξιά πτέρυγα και το ταξίδι του στο ποδόσφαιρο ξεκίνησε από την Μίλτον Κέινς Ντονς το 2009/10 και τις τελευταίες δύο σεζόν υπηρετεί τη φανέλα της ιστορικής Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, μετρώντας 59 συμμετοχές, δύο τέρματα και τρεις ασίστ.

Η… ετυμηγορία

Για πολλούς ποδοσφαιριστές, το να εκπροσωπούν τη χώρας του, ή στην συγκεκριμένη περίπτωση, κάποιον άλλον, είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα στην καριέρα τους. Ο Μπάλντοκ, μπορεί να μην έχει τη δυνατότητα να φορέσει τη φανέλα της Αγγλίας, ωστόσο ίσως πρέπει να εξεταστεί η περίπτωσή του για μια ευκαιρία με τα Γαλανόλευκα.

Θυμίζουμε ότι το μεγάλο στοίχημα της ΕΠΟ και του Άγγελου Αναστασιάδη είναι να φτιάξουν ένα… ρόστερ ισχυρό ενόψει των προκριματικών του Euro 2020 και για αυτόν τον λόγο μελετούν κάθε περίπτωση ποδοσφαιριστή, εν ενεργεία ή μη, που θεωρούν ότι μπορεί να προσφέρουν στη Γαλανόλευκη.

Αυτός ήταν εξάλλου και ο λόγος που ο νέος διευθυντής Εθνικών Ομάδων, Αγγελος Μπασινάς, ταξίδεψε στην Αγγλία και επικοινώνησε με τον Χοσέ Χολέμπας, για να τον πείσει να επιστρέψει στην Εθνική. Ο 26χρονος αμυντικός της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Τζορτζ Μπάλντοκ είναι πιθανόν ακόμα μία περίπτωση που πρέπει να εξεταστεί σωστά, αν δεν έχει ήδη μπει στην ατζέντα των καθ’ ύλην αρμόδιων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ