Καθυστερεί το Παγκρήτιο, στο ΟΑΚΑ και με Λιχτενστάιν η Εθνική

Καθυστερεί το Παγκρήτιο, στο ΟΑΚΑ και με Λιχτενστάιν η Εθνική

Μπορεί στην Εθνική να… ονειρεύονται μια έδρα ποδοσφαιρική γεμάτη κόσμο και παλμό για τα εντός έδρας ματς των προκριματικών για το Euro 2020 αλλά θα «βολευτούν» με το ΟΑΚΑ.

Το ΟΑΚΑ απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί «καυτή» ποδοσφαιρική έδρα, πόσο μάλλον για ματς εθνικών ομάδων. Τόσο ο Άγγελος Αναστασιάδης όσο και οι διεθνείς μας το γνωρίζουν καλά αυτό, αλλά οι προσπάθειες να χρησιμοποιηθεί ως έδρα το πάντα φιλόξενο Παγκρήτιο δεν τελεσφόρησαν.

Για την ακρίβεια κωλυσιεργούν χαρακτηριστικά τα απαιτούμενα έργα για να μπορεί να δηλωθεί το Παγκρήτιο ως έδρα ομάδας που αγωνίζεται στα προκριματικά του Euro 2020. Κάπως έτσι λοιπόν, σύμφωνα με την Live Sport, το ΟΑΚA θα είναι το γήπεδο που θα φιλοξενήσει την Εθνική και για ο ματς κόντρα στο Λιχτενστάιν στις 8 Σεπτεμβρίου.

Αυτό σημαίνει πως τα τρία πρώτα ματς της Ελλάδας για τη διαδικασία κόντρα σε Ιταλία (8/6), Αρμενία (11/6) και Λιχτενστάιν (8/9) θα διεξαχθούν στο ΟΑΚΑ, με άπαντες στη Εθνική να ευελπιστούν πως τουλάχιστον τα τελευταία δύο εντός έδρας ματς κόντρα σε Βοσνία (15/10) και Φινλανδία (18/11) θα διεξαχθούν στο Παγκρήτιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ