Η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για Γεωργία και Σαν Μαρίνο (pic)

Ο Αντώνης Νικοπολίδης θα «τσεκάρει» νέα πρόσωπα, ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν – Αναλυτικά οι επιλογές του.


Η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για Γεωργία και Σαν Μαρίνο (pic) | to10.gr

Με πολλά νέα πρόσωπα θα παραταχθεί η Εθνική ομάδα Ελπίδων στους αγώνες με Γεωργία και Σαν Μαρίνο, οι οποίοι θα διεξαχθούν τον Ιούνιο στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Συγκεκριμένα, η Εθνική ομάδα Ελπίδων στις 6 Ιουνίου θα αντιμετωπίσει την Γεωργία σε φιλική αναμέτρηση, ενώ τρεις ημέρες αργότερα θα παίξει και πάλι εντός έδρας, αυτή τη φορά με τον Σαν Μαρίνο, για τον πρώτο αγώνα της προκριματικής φάσης του Euro.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης θα έχει την ευκαιρία να «τσεκάρει» νέα πρόσωπα και να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν. Υπενθυμίζουμε ότι εκτός από την Ελλάδα και το Σαν Μαρίνο, στον τέταρτο όμιλο συμμετέχουν επίσης οι Κροατία, Τσεχία, Σκωτία και Λιθουανία.

Ο Ελληνας τεχνικός στην 23μελή αποστολή συμπεριέλαβε τους: Σιαμπάνη, Στεργιάκη, Αγγελόπουλο, Ουέ, Λύρατζη, Κατράνη, Γιαννούτσο, Νικολάου, Δημητρίου, Λιάγκα, Μελιόπουλο, Λιάβα, Μιλόγεβιτς, Οικονομίδη, Τσιγγάρα, Παυλίδη, Βρουσάι, Δουβίκα, Καμπετσή, Λημνιό, Εμμανουηλίδη, Βαρκά και Ζωγραφάκη.

Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Γιάννης Μπουζούκης και Φάνης Μαυρομάτης, καθώς αμφότεροι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Αναλυτικά η λίστα:

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο