Εθνική ομάδα: Ζωή… ποδήλατο για τους διεθνείς μας (vid)

Εθνική ομάδα: Ζωή… ποδήλατο για τους διεθνείς μας (vid)

Διπλή προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του Αγγελου Αναστασιάδη την Πέμπτη (23/5), με τους διεθνείς να επιδίδονται σε... ποδηλατάδα το πρωί.

Στην Ολλανδία (Άπελντοορν) για δεύτερη μέρα βρίσκεται η Εθνική Ομάδα όπου και πραγματοποιεί την προετοιμασία της ενόψει του φιλικού παιχνιδιού στην Τουρκία (30/5, Αττάλεια) και ιδίως των αγώνων της με την Ιταλία (8/6, ΟΑΚΑ) και την Αρμενία (11/6, ΟΑΚΑ) για την προκριματική φάση του EURO 2020.

Το πρωί της Πέμπτης (23/5) οι διεθνείς προπονήθηκαν στο γυμναστήριο, ενώ το απόγευμα έκαναν ουσιαστικά την πρώτη προπόνησή τους υπό τις οδηγίες του Άγγελου Αναστασιάδη και των συνεργατών του.

Εξάλλου να αναφέρουμε ότι την Παρασκευή (24/5) αναμένεται να ενταχθούν στην αποστολή και οι Κολοβός, Μαυρίας.

Τέλος να θυμίσουμε ότι στην αποστολή συμμετέχουν δεκαπέντε διεθνείς (Μάνταλος, Μπάρκας, Μπακασέτας, Πέλκας, Πασχαλάκης, Κουρμπέλης, Βαλεριάνος, Σιώπης, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μασούρας, Κουλούρης, Ντουρμισάι, Κώτσιρας) και τμηματικά σε αυτήν θα ενταχθούν άλλοι έξι (24/5 Μαυρίας, Κολοβός, 25/5 Σταφυλίδης, 27/5 Σάμαρης, Βλαχοδήμος, Σιόβας) μέχρι το ματς στην Αττάλεια. Στις 3 Ιουνίου θα ενσωματωθούν και οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Δώνης, καθώς και ο Κάρλος Ζέκα, ο οποίος δεν θα μεταβεί στην Ολλανδία.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από την προπόνηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ