Εθνική Ελπίδων: Ξεκίνημα με «πεντάρα» κόντρα στον Σαν Μαρίνο

Εθνική Ελπίδων: Ξεκίνημα με «πεντάρα» κόντρα στον Σαν Μαρίνο

Καμία δυσκολία δεν συνάντησε η Εθνική Ελπίδων στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2021, επικρατώντας με 5-0 του Σαν Μαρίνο.

Ιδανικό ξεκίνημα για την Εθνική Ελπίδων στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2021, καθώς επικράτησε με 5-0 του Σαν Μαρίνο στην Ριζούπολη.

Οι παίκτες του Αντώνη Νικοπολίδη άνοιξαν το σκορ στο 26ο λεπτό με τον Καμπετσή, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Παυλίδης έκανε το 2-0. Ο επιθετικός της Βίλεμ ήταν αυτός που στο 37′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο 51′ ήταν η σειρά του Βρουσάι να γράψει το όνομα του στην λίστα των σκόρερ, κάνοντας το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Καμπετσής στο 68′ με το 2ο προσωπικό του τέρμα.

Υπενθυμίζεται ότι στον ίδιο όμιλο με την Ελλάδα συμμετέχουν και οι Λιθουανία, Κροατία, Τσεχία και Σκωτία.

Ελλάδα (Αντώνης Νικοπολίδης): Στεργιάκης, Ουές (65′ Λύρατζης), Κατράνης, Νικολάου (66′ Γιαννούτσος), Δημητρίου, Μιλόγεβιτς, Τσινγκάρας, Βρουσάι (75′ Ζωγραφάκης), Παυλίδης, Λημνιός (66′ Βάρκας), Καμπετσής (74′ Δουβίκας).

Σαν Μαρίνο (Φαμπρίτσιο Κοσταντίνι): Ντε Άνγκελις, Κεσέτι, Μορέτι, Βαλεντίνι (86′ Μπαμπόνι), Κόντι, Ντολτσίνι, Λιβεράνι (67′ Ντε Ανχέλις), Μιχελότι (67′ Πανκότι), Κεσαρόλι (54′ Μουτσιόλι), Ράσκι, Τομασίνι (85′ Κουαράντα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ