Greek Legends-Portugal Legends 2-1 (pics)

Greek Legends-Portugal Legends 2-1 (pics)

Ο αγώνας-αναβίωση του τελικού του Euro 2004 είχε γκολ, αρκετό κόσμο και αποθέωση για τους πρωταθλητές Ευρώπης του 2004, οι οποίοι νίκησαν με 2-1.

Ένα ματς γιορτή. Ένα ματς όλο μνήμες. 15 χρόνια μετά.

Στη Ριζούπολη ξύπνησαν μνήμες χαράς και νοσταλγίας.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004, Greek Legends, αναμετρήθηκαν εναντίον της φιναλίστ του Euro 2004 , σε έναν ξεχωριστό αγώνα τον οποίο παρακολούθησαν περίπου 10.000 άτομα στο «Γ. Καμάρας» της Ριζούπολης.

Η Ελλάδα νίκησε ξανά όπως τότε. Ο Χαριστέας σκόραρε ξανά όπως τότε και οι Greek Legends επικράτησαν των Πορτογάλων με 2-1.

Τα γκολ έβαλαν οι Κώστας Κατσουράνης στο 17′, Άγγελος Χαριστέας στο 46′, ενώ για τους Portugal Legends σκόραρε ο Έλντερ Πόστιγκα στο 53′.

Ο κόσμος που βρέθηκε στη Ριζούπολη αποθέωσε τους ήρωες του 2004 και τους Πορτογάλους που δέχθηκαν να αγωνιστούν σε αυτόν τον αγώνα-γιορτή.

Στην άκρη των δύο πάγκων βρέθηκαν φυσικά για την εθνική μας ο Ότο Ρεχάγκελ και για τους Πορτογάλους ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος διετέλεσε επίσης με μεγάλη επιτυχία ομοσπονδιακός μας προπονητής.

Η ενδεκάδα των Greek Legends (4-3-3): (Ρεχάγκελ) Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Καψής, Δέλλας, Φύσσας, Ζαγοράκης, Μπασινάς, Κατσουράνης, Γιαννακόπουλος, Καραγκούνης, Χαριστέας

Η ενδεκάδα των Portugal Legends (4-4-2): (Σάντος) Μπαΐα, Μιγκέλ, Καρβάλιο, Αντράντε, Βαλέντε, Πετίτ, Μέντες, Μανίς, Ντέκο, Παουλέτα, Ποστίγκα. Αγωνίστηκαν και οι: Μποσίνγκουα, Μέιρα, Ρότσα, Φερέιρα, Ρομέου, Φρεσό, Σάντος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ