Σανδραμάνης: «Μέχρι τη Σενεγάλη δεν είχαμε γρατζουνιά»

Σανδραμάνης: «Μέχρι τη Σενεγάλη δεν είχαμε γρατζουνιά»

Ο Χρυσόστομος Σανδραμάνης μίλησε για την Εθνική Εφήβων τονίζοντας πως αδίκησαν τους εαυτούς τους και πως πριν τα ματς με την Σενεγάλη δεν είχαν ούτε γρατζουνιά.

Η Ελλάδα νίκησε την Σενεγάλη 102-97 στα παιχνίδια κατάταξης για το Παγκόσμιο Κύπελλο κάνοντας ένα αρκετά καλό παιχνίδι, θέλοντας να κλείσουν καλό τρόπο τη συμμετοχή τους κόντρα στην Αργεντινή, για τις θέσεις 9-11. Ο Χρυσόστομος Σανδραμάνης μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ για το ματς με την Αφρικανική ομάδα.

Αρχικά ο παίκτης του Προμηθέα τόνισε πως θέλουν να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται και πως οι παίκτες αδίκησαν τους εαυτούς τους με τον τρόπο που έπαιζαν. Ακόμη επισήμανε πως κόντρα στην Σενεγάλη πάλεψαν πολύ και μόλις τελείωσε το ματς ήταν γεμάτοι με γρατζουνιές, κάτι που δεν συνέβη στα προηγούμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρυσόστομος Σανδραμάνης:

«Για μας σημαίνει πολλά να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Πιστεύω πως η πορεία μας μέχρι τώρα δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές μας δυνατότητες. Κάναμε πολλά επιπόλαια λάθη και αδικήσαμε πάρα πολύ τους εαυτούς μας. Απέναντι στη Σενεγάλη παλέψαμε πάρα πολύ.

Όπως μας είπε και ο κόουτς, μέχρι τώρα στη διοργάνωση δεν είχαμε καμία γρατζουνιά και μετά το ματς με τη Σενεγάλη είχαμε όλοι από δέκα. Παίξαμε και για τα παιδιά που έλειπαν. Κάποιοι αγωνίστηκαν πάνω από 40 λεπτά, αλλά θα το ξανακάνουμε αν χρειαστεί. Μετρά σίγουρα η νίκη που πήραμε για την ψυχολογία μας», τόνισε ο γκαρντ του Προμηθέα.

Σχετικά με την κριτική που ασκήθηκε στην ομάδα του μετά την ήττα από τη Γαλλία στους «16» είπε: «Είμαστε μια καλή παρέα και το ότι έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας το λέμε από μόνοι μας, δεν χρειάζεται να μας το πει κανένας άλλος».

Ερωτηθείς αν το άγχος παίζοντας μπροστά στο ελληνικό κοινό βάρυνε τα πόδια των παικτών, απάντησε: «Σίγουρα όταν παίζεις στη χώρα σου και οι αγώνες προβάλλονται στην τηλεόραση υπάρχει ένα άγχος παραπάνω. Όμως δεν νομίζω κάποιο από τα παιδιά της ομάδας να ήθελε να βρισκόταν αλλού».

Όσο για τις βλέψεις της ομάδας στο φινάλε του τουρνουά, είπε: «Ο στόχος μας από την αρχή του τουρνουά είναι να ευχαριστιόμαστε κάθε ματς, να παλεύουμε κάθε ματς και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στο τέλος της διοργάνωσης. Θέλουμε να κερδίσουμε τα δύο τελευταία παιχνίδια και να τερματίσουμε στην ένατη θέση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ