Αποσύρθηκε από την εθνική Νιγηρίας ο Μίκελ

Αποσύρθηκε από την εθνική Νιγηρίας ο Μίκελ

Ο Τζον Όμπι Μίκελ, με ανάρτηση στο Instagram, έκανε γνωστή την απόφασή του να αποσυρθεί από την εθνική Νιγηρίας σε ηλικία 32 ετών.

Τίτλοι τέλους για τον Τζον Όμπι Μίκελ στην εθνική Νιγηρίας. Ο 32χρονος μέσος με ανάρτηση του στο Instagram ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, μετά την 3η θέση στο Κόπα Άφρικα.

Ο Μίκελ φόρεσε 89 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο, σημειώνοντας έξι γκολ και αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 και του 2018, καθώς και σε πέντε Κόπα Άφρικα, κατακτώντας, μάλιστα, το τρόπαιο το 2013.

«H Αίγυπτος είναι η χώρα που άρχισα και ολοκλήρωσα την καριέρα μου στην εθνική. Το 2006 έπαιξα το πρώτο επίσημο παιχνίδι με τη χώρα μου. Το Κόπα Άφρικα του 2019 σηματοδότησε το τελευταίο μου τουρνουά με τους Super Eagles. Η καριέρα μου στην εθνική άρχισε το 2003 με τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο U17 και είμαι ευγνώμων στην ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω τις ικανότητές μου και με παρουσίασε στη διεθνή σκηνή.

Στην ηλικία των 32 ετών, ήρθε η στιγμή να αποσυρθώ από την εθνική ομάδα και να αφήσω τους νεότερους, οι οποίοι έκαναν εξαιρετική δουλειά στο Κόπα Άφρικα, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, να πάρουν την σκυτάλη.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Νιγηριανούς για την εμπιστοσύνη, την στήριξη και την αγάπη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου τα τελευταία 15 χρόνια.

Mikel am out!», αναφέρει στην ανάρτηση του ο χαφ της Τραμπζονσπόρ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Egypt is a country where I’ve started and have finished my National career. In 2006 I played my first official championship for my Country. 2019 African Cup of Nations marks my last championship for National Team with Super Eagles. My national career started in 2003 under 17 World Cup and I’m grateful for the national team for placing me on the world arena and giving me an opportunity to show my skill and have an incredible National and International career. At the age of 32 it’s time for me to retire from the National team and let the youth take over, who’ve done an amazing job securing a bronze medal at AFCON 2019. Thank you to all my Nigerian supporters and to my Country for all the trust, support and love you’ve shown me over the past 15 years. Mikel am out!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mikel Obi (@mikel_john_obi) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ