Παρελθόν οι Γιαννακόπουλος και Μπασινάς από την Εθνική

Παρελθόν οι Γιαννακόπουλος και Μπασινάς από την Εθνική

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος και ο Άγγελος Μπασινάς αποτελούν παρελθόν από την Εθνική, με τον νέο τεχνικό διευθυντή που θα οριστεί να αποφασίζει για τον νέο Ομοσπονδιακό προπονητή.

Γιαννακόπουλος και Μπασινάς, οι δύο παλιές μεγάλες δόξες της Εθνικής που βρέθηκαν στο πλευρό του Άγγελου Αναστασιάδη, ακολούθησαν τελικά τον πρώην Ομοσπονδιακό τεχνικό στην πόρτα της εξόδου.

Σήμερα Πέμπτη (25/7) ενημερώθηκαν πως η συνεργασία τους με την ΕΠΟ διακόπτεται με τον πρώην ερυθρόλευκο να ενημερώνεται τηλεφωνικά και τον πάλαι ποτέ αμυντικό χαφ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ να μαθαίνει τα νέα από μέλος της αρμόδιας επιτροπής που ήρε την απόφαση.

Το διαζύγιο τόσο με τους Γιαννακόπουλο και Μπασινά όσο και με ολόκληρο το προσωπικό που έφερε ο Αναστασιάδης θα επισημοποιηθεί σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στο ΔΣ της Ομοσπονδίας στις 31 Ιουλίου.

Θα οριστεί επίσης νέος τεχνικός διευθυντής ο οποίος θα επιφορτιστεί με την επιλογή του επόμενου τεχνικού του ελληνικού αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με το… ρεύμα να δείχνει πως υπάρχει πρόθεση να βρεθεί ένας πεπειραμένος κόουτς, δοκιμασμένος στο υψηλό επίπεδο πίεσης και απαιτήσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ