«Κλείδωσε» του Φαν Σιπ στην Εθνική – Ποιοι τον πλαισιώνουν

«Κλείδωσε» του Φαν Σιπ στην Εθνική – Ποιοι τον πλαισιώνουν

Η ΕΠΟ συνεχίζει τα πειράματα με πειραματόζωο την Εθνική καθώς ο προπονητικά άσημος Τζον Φαν Σιπ, φαίνεται πως θα είναι ο νέος τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος, πλαισιωμένος από δύο παλαίμαχους διεθνείς.

Η αναζήτηση του νέου Ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής βρίσκονταν εδώ και καιρό σε εξέλιξη και φαίνεται πως στην ΕΠΟ έχουν προκρίνει το όνομα του Ολλανδού, Τζον Φαν Σιπ, μιας ακόμα αμφιλεγόμενης επιλογής, μετά από την αποτυχημένη ανάθεση στον Άγγελο Αναστασιάδη. Ο Ολλανδός έχει να επιδείξει μόνο ποδοσφαιρικές περγαμηνές, αφού προπονητικά έχει κάνει… καριέρα σε Μεξικό και Αυστραλία, έχοντας ως καλύτερη στιγμή της καριέρας του το πέρασμα του από τον Άγιαξ ως βοηθός.

Ο 55χρονος τεχνικός αναμένεται να πάρει το… χρίσμα και να πλαισιωθεί από τον Τάκη Φύσσα και τον Κώστα Κωνσταντινίδη και η έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών αναμένεται να επισημοποιηθεί στην επόμενη συνεδρίαση που πραγματοποιηθεί στις 31/7.

Εφόσον επικυρωθεί από τη συνεδρίαση η πρόταση της ΕΠΟ, ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για να υπογράψει και να αναλάβει επίσημα τα νέα του καθήκοντα μαζί με τους Φύσα και Κωνσταντινίδη, βγαίνοντας από το… ταμείο ανεργίας στο οποίο βρίσκεται από το 2018, όταν και αποχώρησε από τον πάγκο της Τσβόλε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ