Πούκι: «Είναι απρόβλεπτη ομάδα η Ελλάδα»

Πούκι: «Είναι απρόβλεπτη ομάδα η Ελλάδα»

Ο Τεέμου Πούκι μίλησε για την αναμέτρηση της Φινλανδίας απέναντι στην Ελλάδα τονίζοντας πως η Εθνική μας είναι μια απρόβλεπτη ομάδα.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Φινλανδία αύριο Πέμπτη (5/9, 21:45) για τα προκριματικά του Euro 2020 και ένας από τους καλύτερους παίκτες της αντιπάλους της Εθνικής, ο Τεέμου Πούκι, μίλησε για τον αγώνα.

Ο επιθετικός της Νόριτς τόνισε πως η Ελλάδα είναι μια απρόβλεπτη ομάδα και πως τώρα που έχει αλλάξει προπονητή δεν γνωρίζει σε τι κατάσταση θα βρεθεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τεέμου Πούκι:

Για την Ελλάδα: «Έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας. Προέχει η Ελλάδα. Εάν νικήσουμε θα είναι τρεις σπουδαίοι βαθμοί.

Παίξαμε ξανά με την Ελλάδα, όμως τώρα έρχεται με νέο προπονητή. Είναι απρόβλεπτη, αφού δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται αν και διατηρεί τους περισσότερους παίκτες της. Έχουμε αποκτήσει πάντως αυτοπεποίθηση».

Για το αν νιώθει ως ο σταρ της Φινλανδίας: «Δεν νιώθω πως είμαι ο μεγαλύτερος σταρ της ομάδας. Βρισκόμαστε όλοι στο ίδιο επίπεδο. Κανείς δεν μπορεί μόνος του να φέρει επιτυχίες δίχως τους συμπαίκτες του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ