Ετοιμάζει αλλαγές ο Φαν’τ Σιπ – Απομακρύνει δύο διεθνείς

Ετοιμάζει αλλαγές ο Φαν’τ Σιπ – Απομακρύνει δύο διεθνείς

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ είναι έτοιμος να κάνει αλλαγές στη στελέχωση του ρόστερ της Εθνικής, έχοντας ήδη καταλήξει να «κόψει» δύο βασικούς διεθνείς από τις ερχόμενες κλήσεις του.

Αποφασισμένος να κάνει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο είναι ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής, Τζον Φαν΄τ Σιπ. Μπορεί η Ελλάδα να έχει αποκλειστεί ουσιαστικά από το ερχόμενο Euro του 2020, όμως ο Ολλανδός βλέπει τα ματς αυτά ως ευκαιρία να μοντάρει τη νέα Εθνική ενόψει των επόμενων διοργανώσεων.

Σύμφωνα λοιπόν με την Sportday, υπάρχουν δύο διεθνείς που δεν έχουν αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις στον Φαν’τ Σιπ. Τα ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει, αλλά είναι ποδοσφαιριστές που λογίζονταν ως βασικοί τόσο επί Σκίμπε όσο και επί Άγγελου Αναστασιάδη.

Τα παράπονα του προπονητή εστιάζονται τόσο στην αγωνιστική τους προσφορά στο ματς κόντρα στην Φινλανδία, όσο και στην πειθαρχία και την προσήλωσή τους στο πρόγραμμα και τις προπονήσεις της ομάδας στις πρώτες αυτές ημέρες του νέου τεχνικού.

Ο Φαν΄τ Σιπ μάλιστα προσάρμοσε τα πλάνα του κόντρα στους Φινλανδούς για να τους «χωρέσει» στην 11άδα, κάτι που είναι πολύ πιθανό να μην ξαναγίνει, αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα, αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στο Λίχτενσταϊν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ