Στα «μαχαίρια» Τερ Στέγκεν και Νόιερ

Στα «μαχαίρια» Τερ Στέγκεν και Νόιερ

Μόνο κλίμα συνδελφικότητας δεν επικρατεί ανάμεσα στους δύο τερματοφύλακες με τον Τερ Στέγκεν να θεωρεί πως εκείνος πρέπει να είναι ο βασικός κάτω από τα δοκάρια της Εθνικής Γερμανίας.

Αναταραχή επικρατεί στις τάξεις της Εθνικής ομάδας της Γερμανίας με τους Τερ Στέγκεν και Νόιερ να… τρώγονται για το ποιος αξίζει να φοράει τα γάντια του βασικού στην «νάσιοναλμανσαφτ».

Ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα που έμεινε στον πάγκο και στα ματς με Ολλανδία και Βόρεια Ιρλανδία την προηγούμενη εβδομάδα θεωρεί πως αδικείται κάτι που εξέφρασε δημόσια χωρίς κανένα δισταγμό. «Νιώθω άβολα να είμαι ο αναπληρωματικός του Νόιερ» είπε χαρακτηριστικά και φυσικά ο πορτιέρο της Μπάγερν δεν θα μπορούσε να το αφήσει έτσι.

«Προφανώς άκουσα όσα είπε για εμένα και δεν μου άρεσαν καθόλου κυρίως διότι θα μπορούσε να μου τα πει σε ιδιωτική κουβέντα και όχι δημόσια. Είμαστε μια ομάδα και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι για να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε. Ειλικρινά, πιστεύω ότι μου επιτίθεται επειδή παίζω πολύ καλά» ήταν το σχόλιο του Νόιερ με την κόντρα των δύο τους βέβαια να μην είναι τωρινή.

Ο Τερ Στέγκεν φαίνεται πως είχε νιώσει αδικημένος (και όχι άδικα θα έλεγε κανείς) όταν στο Μουντιάλ της Ρωσίας ο Λεβ έδωσε γάντια βασικού στον Νόιερ ο οποίος ήταν εκτός όλη την χρονιά λόγω τραυματισμού. Ο πρώην τερματοφύλακας της Γκλάντμπαχ προερχόταν από μια εξαιρετική χρονιά με την Μπάρτσα και θεωρούσε ότι έπρεπε να παίζει εκείνος.

Από δω και πέρα και μετά το δημόσιο… ξεκατίνιασμα θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως θα συνυπάρξουν οι δύο τους στην Εθνική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ