Εθνική: Οι 14 νέες κλήσεις σε σχέση με το ματς με την Αρμενία

Εθνική: Οι 14 νέες κλήσεις σε σχέση με το ματς με την Αρμενία

Ο Τζον Φαν΄τ Σιπ κάλεσε 14 καινούριους παίκτες για τα ματς με Ιταλία και Βοσνία, σε σχέση με όσους είχε εμπιστευτεί ο Άγγελος Αναστασιάδης για τον αγώνα με την Αρμενία.

Ριζικές αλλαγές στην Εθνική ομάδα!

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ προχώρησε σε πολλές διαφοροποιήσεις, καλώντας στην αποστολή για τα επερχόμενα ματς με Ιταλία και Βοσνία αρκετούς νέους παίκτες. Ο Ολλανδός τεχνικός θέλει να δώσει τα σκήπτρα στη νέα γενιά και να προχωρήσει σε μία μεγάλη, και μάλλον απαραίτητη, ανανέωση, εν όψει του Nations League και των προκριματικών του Μουντιάλ 2022.

Το στοιχείο που κάνει εντύπωση πάντως είναι το εξής: Σε σχέση με το ματς κόντρα στην Αρμενία στις 11 Ιουνίου, ο Φαν’τ Σιπ έχει καλέσει 14 διαφορετικούς παίκτες από αυτούς που είχε πάρει μαζί του ο Άγγελος Αναστασιάδης. Θυμίζουμε πως εκείνη η ήττα με 3-2 στο ΟΑΚΑ σήμανε και το τέλος του Έλληνα τεχνικού από τον πάγκο της Εθνικής λίγο καιρό αργότερα.

Οι 14 νέοι παίκτες που κλήθηκαν από τον Φαν’τ Σιπ είναι οι εξής: Διούδης, Μπακάκης, Γιαννούλης, Τσιμίκας, Σταφυλίδης, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλος, Βρουσάι, Γαλανόπουλος, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης και Ρέτσος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ