«Πατάει» γκάζι η Εθνική για Ιταλία και Βοσνία

«Πατάει» γκάζι η Εθνική για Ιταλία και Βοσνία

Ξεκίνησε η προετοιμασία των Ελλήνων διεθνών για τα παιχνίδια με Ιταλία και Βοσνία, με την προπόνηση της Τρίτης στον Άγιο Κοσμά να περιλαμβάνει αρκετά νέα πρόσωπα.

Η Εθνική μας ομάδα έχει δύσκολο δρόμο μπροστά της, αντιμετωπίζοντας κατά σειρά την Ιταλία εκτός έδρας (12/10, 21:45) και την Βοσνία εντός (15/10, 21:45).

Μπορεί να υπάρχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης, αλλά το κίνητρο είναι αυξημένο, με τον Τζον Φαν Σιπ, να έχει καλέσει αρκετά νέα πρόσωπα, αφήνοντας εκτός αποστολής παίκτες όπως ο Παπασταθόπουλος, ο Μανωλάς, ο Τοροσίδης, ο Σάμαρης και ο Μήτρογλου.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα, ο Ολλανδός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του για το ματς με την «σκουάντρα ατζούρα» τον τιμωρημένο Γιώργο Μασούρα, ενώ διαθέσιμοι είναι οι Μπακάκης και Γιαννούλης.

Στην αποστολή έχει κληθεί για πρώτη φορά ο Χατζηδιάκος της Άλκμααρ, ενώ μετά από πολύ καιρό επέστρεψαν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα οι Ρέτσος και Λαμπρόπουλος και Φετφατζίδης.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, έγιναν ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ το πρόγραμμα είχε τακτική με συχνές παρατηρήσεις από τον Ολλανδό και τους συνεργάτες του. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με διπλή προπόνηση την Τετάρτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ