Σεμέδο: «Ο Ρονάλντο μου είπε ότι δεν περίμενε να γυρίσω τόσο γρήγορα»

Σεμέδο: «Ο Ρονάλντο μου είπε ότι δεν περίμενε να γυρίσω τόσο γρήγορα»

Ο διάλογος που είχε ο Ρούμπεν Σεμέδο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Εθνική ομάδα.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο βρίσκεται στη αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας για τα παιχνίδια με Λουξεμβούργο (11/10) και Ουκρανία (14/10) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2020 και είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί.

Ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε στην «Record» μεταξύ άλλων για τη σημασία της κλήσης του από τον Φερνάντο Σάντος αλλά και για έναν διάλογο που είχε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίο του εξομολογήθηκε πως δεν περίμενε να επιστρέψει τόσο γρήγορα.

Αναλυτικά:

Για τη συζήτησή του με τον Ρονάλντο: «Μία από τις συζητήσεις μου με τον Κριστιάνο, ήταν ότι μου είπε πως δεν περιμένε να επιστρέψω τόσο γρήγορα κι εγώ του είπα πως ούτε εγώ το περίμενα. Όλα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα. Δούλεψα γι’ αυτό, για να έχω αυτήν την ευκαιρία και την τύχη. Αποδεικνύεται ότι αν πιστεύεις και θέλεις πολύ έναν στόχο, τον πετυχαίνεις, φτάνεις σε αυτόν».

Για την κλήση του στην εθνική Πορτογαλίας: «Σημαίνει πολλά. Ήθελα κι εγώ πολύ να κληθώ. Είναι υπερηφάνεια να προπονείσαι δίπλα στον καλύτερο του κόσμου. Είναι προνόμιο που δεν έχουν όλοι οι παίκτες του κόσμου, αλλά είναι επίσης και μια επιβράβευση για τη δουλειά που έχω κάνει με την ομάδα μου. Όχι μόνο με τον Ολυμπιακό, αλλά και με τις προηγούμενες ομάδες μου».

Για την ημέρα που έκλαψε στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, τη σεζόν 2015-2016: «Ο Ζόρζε Ζεζούς ήθελε να με δώσει δανεικό για να αποκτήσω χρόνο συμμετοχής και να εξελιχθώ. Εγώ όμως πάντα αγαπούσα τη Σπόρτινγκ και ποτέ δεν ήθελα να φύγω. Μόλις ήρθε η πρόταση από τη Σετούμπαλ πήγα στο μπάνιο και άρχισα να κλαίω. Δεν ήθελα να ξεφύγω από τη βολή που είχα στη Σπόρτινγκ και να απομακρυνθώ από συμπαίκτες όπως ο Ζέλσον Μαρτίνς, ο Ουίλιαμ Καρβάλιο και ο Ζοάο Μάριο.

Ούτε φυσικά από τον Ζόρζε Ζεζούς, ο οποίος παρά τις δυσκολίες του να δουλεύεις μαζί του, είναι μεγάλος προπονητής. Επέστρεψα στο γήπεδο και έλαβα την καλύτερη απόφαση. Ευχαριστώ τον Ζεζούς που τη στήριξε γιατί πήγα σε μια ομάδα με πρότζεκτ και έκανα την πρώτη μου εμφάνιση στο πορτογαλικό πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ