Βασιλειάδης – Κιουμουρτζόγλου: Οι νέες «ανακαλύψεις» του Φαν’τ Σιπ

Βασιλειάδης – Κιουμουρτζόγλου: Οι νέες «ανακαλύψεις» του Φαν’τ Σιπ

Μετά τον Παντελή Χατζηδιάκο που έκανε ντεμπούτο με την Εθνική κόντρα στην Ιταλία, άλλοι δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό είναι στη λίστα του Φαν’τ Σιπ και βρίσκονται στον προθάλαμο της Εθνικής

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ συνεχίζει να πράττει σύμφωνα με τα ποδοσφαιρικά του πιστεύω. Είναι διατεθειμένος να δώσει ευκαιρίες σε οποιονδήποτε παίζει ποδόσφαιρο και… μιλάει ελληνικά, ψάχνοντας για παίκτες που θα δώσουν φρέσκο αέρα στην Εθνική, σε μια τακτική ωστόσο που ακροβατεί μεταξύ επιτυχίας και φιάσκου.

Την αρχή έκανε ο Παντελής Χατζηδιάκος που αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την Γαλανόλευκη κόντρα στην Ιταλία και φαίνεται πως έπεται και συνέχεια. Σύμφωνα με την Live Sport, δύο ποδοσφαιριστές που είναι προϊόντα του γερμανικού ποδοσφαίρου βρίσκονται πολύ σοβαρά στο μυαλό του Ολλανδού τεχνικού.

Πρόκειται για τον 21χρονο Ορέστη Κιουμουρτζόγλου της ολλανδικής Χέρακλες και τον 22χρονο Σεμπάστιαν Βασιλειάδη της γερμανικής Πάτερμπορν. Ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής, Κώστας Κωνσταντινίδης κινεί ήδη τις διαδικασίες, ώστε να κληθούν στην Εθνική οι δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βλέπουν την προοπτική αυτή με καλό μάτι.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να τους δούμε στην αποστολή στα δύο επόμενα ματς κόντρα σε Αρμενία και Φινλανδία ή στις φιλικές αναμετρήσεις που θα δοθούν το 2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ