Εθνική: Νίκησε εντός έδρας μετά από σχεδόν ένα χρόνο

Εθνική: Νίκησε εντός έδρας μετά από σχεδόν ένα χρόνο

Τέλος σε αρνητικό σερί που διήρκεσε περίπου ένα χρόνο έβαλε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με τη νίκη του απέναντι στη Βοσνία.

Επιστροφή στις νίκες για την Εθνική μας ομάδα, η οποία στο σχεδόν άδειο από κόσμο ΟΑΚΑ κατάφερε να νικήσει τη Βοσνία με 2-1 και να φτάσει τους 8 βαθμούς στον όμιλο.

Παρά το γεγονός πως οι τρεις βαθμοί έρχονται χωρίς αντίκρισμα λόγω της βαθμολογικής θέσης, η εικόνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος σε μια αναμέτρηση με υψηλό δείκτη δυσκολίας σκόρπισε χαμόγελα τόσο εντός της ομάδας, όσο και στις τάξεις των οπαδών.

Μετά από πολύ καιρό, η Εθνική έσφυζε από υγεία εντός αγωνιστικού χώρου και παρέδωσε μαθήματα ποδοσφαίρου σε έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν μπορούσε να βρει τρόπο να την αντιμετωπίσει.

Πάντως, εκτός από την εκθαμβωτική εικόνα, η «γαλανόλευκη» έχει ακόμη έναν λόγο για τον οποίο πρέπει να χαίρεται για αυτή τη νίκη. Συγκεκριμένα, οι διεθνείς μας είχαν να πανηγυρίσουν την κατάκτηση των τριών βαθμών σε εντός έδρας παιχνίδι από τις 15 Νοεμβρίου του 2018.

Τότε, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε καταφέρει να επικρατήσει 1-0 της Φινλανδίας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Nations League, χάρη σε αυτογκόλ Γκράνλουντ.

Από εκεί και έπειτα, η Εθνική αγνοούσε τη χαρά της νίκης στο ΟΑΚΑ, αφού Ιταλία (0-3), Αρμενία (2-3) και Λιχτενστάιν (1-1) απέσπασαν συγκεντρωτικά 7 βαθμούς από το ταξίδι τους στην Αθήνα.

Με τη νίκη, όμως, απέναντι στη Βοσνία η Εθνική έβαλε τέλος στο αρνητικό ρεκόρ και πλέον μπορεί να βλέπει με μια πιο αισιόδοξη ματιά την επόμενη μέρα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ