Εθνική: Εκτός αποστολής ο Ζέκα για τα ματς με Αρμενία και Φινλανδία (pics)

Εθνική: Εκτός αποστολής ο Ζέκα για τα ματς με Αρμενία και Φινλανδία (pics)

Εκτός αποστολής της Εθνικής έμεινε ο Κάρλος Ζέκα για τα ματς με Αρμενία-Φινλανδία, λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Νέο πρόσωπο ο Σεμπάστιαν Βασιλειάδης.

Με μοναδικό απόντα τον Κάρλος Ζέκα θα παραταχθεί η Εθνική μας ομάδα για τους δύο τελευταίους αγώνες των προκριματικών του Euro 2020 με Αρμενία και Φινλανδία.

Ο άσος της Κοπεγχάγης ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς-προσαγωγούς και έτσι δεν προπονήθηκε σήμερα Δευτέρα (11/11), με συνέπεια να μείνει εκτός αποστολής για τους δύο επερχόμενους αγώνες της Εθνικής, την Παρασκευή (15/11, 19:00) με την Αρμενία εκτός έδρας και τη Δευτέρα (18/11, 21:45) με τη Φινλανδία στο ΟΑΚΑ.

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ κάλεσε συνολικά 24 παίκτες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως νέο πρόσωπο στην Εθνική είναι ο Σεμπάστιαν Βασιλειάδης. O νεαρός παίκτης της Πάντερμπορν κλήθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας και προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του.

Η σημερινή προπόνηση είχε διάρκεια 1 ώρα και 10 λεπτά, ενώ περιελάμβανε κυκλοφορία μπάλας και ασκήσεις τακτικής, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν ακολούθησε κανονικό πρόγραμμα για να αποφορτιστεί από τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Δείτε αναλυτικά την αποστολή της Εθνικής ομάδας:

Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Τσιμίκας, Κούτρης, Σταφυλίδης, Μαυρίας, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλο, Κουρμπέλης, Μπουχάλακης, Βασιλειάδης, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης, Μασούρας.

Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή προπόνηση της Εθνικής:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ