Πατέρας Κίτσιου: «Κουμάντο στην Εθνική κάνει ένας μάνατζερ, αυτός επιλέγει τις κλήσεις»

Πατέρας Κίτσιου: «Κουμάντο στην Εθνική κάνει ένας μάνατζερ, αυτός επιλέγει τις κλήσεις»

Ο πατέρας του Στέλιου Κίτσιου εξέφρασε την οργή του για τη μη κλήση του γιου του και κατήγγειλε ότι οι επιλογές για την αποστολή της γαλανόλευκης δεν γίνονται από τον Φαν’τ Σιπ, αλλά από έναν συγκεκριμένο μάνατζερ.

Σοβαρές καταγγελίες για την εθνική ομάδα έκανε ο πατέρας του Στέλιου Κίτσιου, Ιορδάνης, ο οποίος τόνισε ότι οι κλήσεις στη γαλανόλευκη γίνονται κατ΄ εντολή ενός συγκεκριμένου μάνατζερ και δεν αποτελούν επιλογές του Φαν΄τ Σιπ.

«Αποκλείεται να κάνει κουμάντο ο συγκεκριμένος προπονητής. Πιστεύω ότι γίνονται με βάση κάποιον μάνατζερ. Αυτός τις υποδεικνύει. Είναι ένας μάνατζερ που πατάει γερά στα πόδια του», ανέφερε χαρακτηριστικά και εξέφρασε την οργή του για τη μη κλήση του γιου του.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5:

Για τη μη κλήση του Στέλιου Κίτσιου στην Εθνική: «Αυτή τη στιγμή συγκαταλέγεται στους καλύτερους μπακ στο τουρκικό Πρωτάθλημα και ετοιμάζεται για νέα μεταγραφή. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο κριτήριο καλείται κάποιος στην Εθνική. Ας βγει κάποιος για να μου το πει. Ποιος κάνει κουμάντο; Αποκλείεται να κάνει κουμάντο ο συγκεκριμένος προπονητής. Πιστεύω ότι γίνονται με βάση κάποιον μάνατζερ. Αυτός τις υποδεικνύει. Είναι ένας μάνατζερ που πατάει γερά στα πόδια του. Ας μου αποδείξουν το αντίθετο. Εδώ είμαι».

Την πίεση του ΠΑΟΚ: «Η πίεση στον ΠΑΟΚ είναι μεγάλη. Εξαρτάται τη θέση και τον ανταγωνισμό. Την άντεξε και με το παραπάνω. Δεν πήρε τις ευκαιρίες που έπρεπε για προσωπικούς λόγους του εκάστοτε προπονητή. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι δίκαιο».

Την ενδεχόμενη επιστροφή στον ΠΑΟΚ: «Γιατί να μην γίνει. Είναι γεννημένος ΠΑΟΚτσής. Όσο και να νιώθω πικραμένος αγαπάει τον ΠΑΟΚ. Δεν το δόθηκαν ευκαιρίες που θα έπρεπε. Πως θα έβρισκε διάρκεια; είναι ένα παιδί που τρέχει και η κριτική ήταν πάντα αυστηρή.

Τις ομάδες που ενδιαφέρονται: «Η χώρα είναι η Αγγλία και σχεδόν είναι με το ένα πόδι σε ομάδα της Τουρκίας. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τις δύο μεγάλες ομάδες της Τουρκίας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ