Εθνική: Τα πλάνα του Φαν’τ Σιπ ενόψει Αρμενίας

Εθνική: Τα πλάνα του Φαν’τ Σιπ ενόψει Αρμενίας

Με μοναδική αλλαγή τον Βλαχοδήμο, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Πασχαλάκη κάτω από την εστία, αναμένεται να παρατάξει την Εθνική ο Τζον Φαν'τ Σιπ στο σημερινό ματς με την Αρμενία.

Η Εθνική αντιμετωπίζει την Αρμενία για την ένατη αγωνιστική του δέκατου ομίλου των προκριματικών του Euro 2020.

Στην εθνική ομάδα υπάρχει αρκετά καλό κλίμα μετά τη νίκη επί της Βοσνίας με 2-1, αλλά και της εμφάνισης με την Ιταλία παρά την ήττα με 2-0. Η ομάδα καλείται να δώσει συνέχεια στις εμφανίσεις του Οκτωβρίου και να αποδείξει πως αυτές δεν ήταν απλά ένα «πυροτέχνημα».

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ ετοιμάζει τα πλάνα του ενόψει της αποψινής αναμέτρησης (19:00), εμπιστεύεται την ομάδα που έφερε την πρώτη νίκη μετά από καιρό και αναμένεται να παρατάξει τους ίδιους παίκτες με μία αλλαγή. Αυτή θα είναι ο Βλαχοδήμος αντί του Πασχαλάκη.

Ο Ολλανδός, λοιπόν, αναμένεται να παρατάξει σε σύστημα 4-2-3-1 τους Μπακάκη, Χατζηδιάκο, Σταφυλίδη και Γιαννούλη από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Μπουχαλάκης και Γαλανόπουλος θα είναι οι δύο κόφτες.

Μπροστά τους θα είναι ο Μπακασέτας σαν 10αρι, με τους Μανταλό και Λημνιό στα άκρα της επίθεσης και σέντερ φορ θα είναι ο Παυλίδης.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ