Κασίγιας: «Είμαστε μία αστεία χώρα»

Κασίγιας: «Είμαστε μία αστεία χώρα»

Ο Ίκερ Κασίγιας πήρε θέση για όλα όσα συμβαίνουν στην Εθνική Ισπανίας, στην οποία ετοιμάζεται να επιστρέψει ο Λουίς Ενρίκε, παρά την επιτυχία του Ρόμπερτ Μορένο.

Την αντίδραση του Ίκερ Κασίγιας, ενός τερματοφύλακα… θρύλου για το ισπανικό ποδόσφαιρο, έφεραν τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες με την Εθνική Ισπανίας. Μπορεί η Ισπανία να φιλοδώρησε με πέντε γκολ τη Ρουμανία, δίνοντας ακόμα πιο πανηγυρικό τόνο στην πρόκρισή της στο Euro, όμως στο εσωτερικό της τα προβλήματα είναι πάρα πολλά.

Όλα δείχνουν ότι ο Ρόμπερτ Μορένο, που οδήγησε τους Ισπανούς στο Euro, θα απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία των «φούριας ρόχας» με τον Λουίς Ενρίκε πιθανότατα να επιστρέφει.

Όλα όσα συμβαίνουν έφεραν την αντίδραση του Κασίγιας. Ο άλλοτε φύλακας-άγγελος της Εθνικής Ισπανίας, πήρε θέση για το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί μέσα από το Twitter όπου εμφανώς εκνευρισμένος από την κατάσταση έγραψε:

«Είμαστε μία αστεία χώρα…να ζήσει η Ισπανία!».

https://twitter.com/IkerCasillas/status/1196574453083394048?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1196574453083394048&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sdna.gr%2Fpodosfairo%2F660954_kasigias-eimaste-mia-asteia-hora

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ