Εθνική Ελλάδας: Ο Φαν’τ Σιπ περιμένει τον Φορτούνη

Εθνική Ελλάδας: Ο Φαν’τ Σιπ περιμένει τον Φορτούνη

Μπορεί ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τζον Φαν'τ Σιπ να έθεσε αρκετούς παλιούς διεθνείς εκτός πλάνων, αλλά έχει το ακριβώς αντίθετο σκεπτικό για τον Κώστα Φορτούνη.

Ο Κώστας Φορτούνης δεν αγωνίζεται με την Ελλάδα εξαιτίας του καλοκαιρινού τραυματισμού του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Τζον Φαν’τ Σιπ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει φροντίσει να περάσει το μήνυμα στον αρχηγό του Ολυμπιακού ότι τον περιμένει…

Ο Φαν’τ Σιπ συνομιλεί τακτικά με τον Φορτούνη και ενημερώνεται για την αποθεραπεία του. Το ίδιο έπραξε και σε αυτό τον κύκλο παιχνιδιών της Εθνικής ομάδας, αφού ο Ολλανδός διατηρεί επικοινωνία με τους διεθνείς του. Πόσο μάλλον με τον πιο ποιοτικό Έλληνα μεσοεπιθετικό, ο οποίος ανεβάζει επίπεδο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Φαν’τ Σιπ έθεσε εκτός πλάνων πολλούς από τους παλιούς, αλλά δεν ενέταξε τον Φορτούνη στην ίδια κατηγορία. Ο Ολλανδός ποντάρει πολλά στον 27χρονο επιτελικό χαφ και θεωρεί ότι η δουλειά του θα βελτιωθεί σημαντικά, όταν θα έχει στη διάθεση του τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ