Λουίς Ενρίκε: «Ο Μορένο έδειξε πως δεν είναι έμπιστος»

Λουίς Ενρίκε: «Ο Μορένο έδειξε πως δεν είναι έμπιστος»

Ο Λουίς Ενρίκε μίλησε για την απόφαση να επιστρέψει στην εθνική Ισπανίας, για τη ρήξη με τον πρώην βοηθό του Ρόμπερτ Μορένο και το τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στους δυο προπονητές.

Ο Λουίς Ενρίκε επέστρεψε και τυπικά στον πάγκο της εθνικής Ισπανίας και κατά την παρουσίαση του αναφέρθηκε στα όσα έχουν συμβεί στη φούρια ρόχα με τον ίδιο και τον Ρόμπερτ Μορένο.

Ο Καταλανός τεχνικός που απουσίαζε λόγω της σοβαρής ασθένειας της κόρης του, που οδήγησε τελικά στον θάνατο της, μίλησε για τη «ρήξη» με τον πρώην βοηθό του και την απόφαση να διακόψει τη συνεργασία τους.

Ο Ενρίκε θα επέστρεφε στην θέση του όταν αποφάσιζε πως είναι έτοιμος να ασχοληθεί ξανά με την προπονητική και θα είχε ξεπεράσει εν μέρει την απώλεια της κόρης του και με την ολοκλήρωση των προκριματικών ανακοινώθηκε πως θα οδηγήσει την Ισπανία στο Euro 2020. Ο Μορένο ωστόσο πειράχτηκε που δεν θα είναι αυτός ο τεχνικός και ουσιαστικά έχασε και την εμπιστοσύνη του Ενρίκε, ο οποίος εξήγησε τους λόγους που «χώρισαν» οι δρόμοι τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουίς Ενρίκε:

«Είχαμε μια συνάντηση και μου είπε πως ήθελε να οδηγήσει εκείνος στα τελικά του Euro στην Ισπανία και πως μετά θα γινόταν ξανά βοηθός μου. Δεν με εξέπληξε, το περίμενα. Έδειξε πως δεν είναι έμπιστος και δεν θέλω να συνεργάζομαι με τέτοια άτομα στο σταφ μου. Οι υπερβολικές φιλοδοξίες για μένα δεν είναι αρετή αλλά μειονέκτημα. Δεν έχω κάτι με τον επαγγελματισμό του. Είναι πάντα καλά προετοιμασμένος. Όμως έχω πρόβλημα όταν κάποιος λέει άλλα πράγματα και ενεργεί διαφορετικά. Δεν είμαι ο καλός σε αυτή την ταινία, αλλά σίγουρα όχι και ο κακός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ