Εθνική: Για το γηπεδικό στο Ηράκλειο ο Φαν’τ Σιπ

Εθνική: Για το γηπεδικό στο Ηράκλειο ο Φαν’τ Σιπ

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τζον Φαν'τ Σιπ περιηγήθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο και στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, που ίσως να φιλοξενήσουν την Εθνική ομάδα.

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ παρακολούθησε την Τετάρτη από τις εξέδρες του «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» το παιχνίδι ΟΦΗ – Παναθηναϊκός και είχε την ευκαιρία να τσεκάρει τους Έλληνες που έχει ξεχωρίσει. Ωστόσο, η επίσκεψη του Ολλανδού στο Ηράκλειο δεν πραγματοποιήθηκε εξαιτίας της αναμέτρησης της Superleague.

Η επόμενη έδρα της Εθνικής ομάδας τελεί υπό συζήτηση και το Παγκρήτιο συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες ως επιλογή. Ο Φαν’τ Σιπ ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Σταδίου, ενώ επιθεώρησε και το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, το οποίο προορίζεται για να φιλοξενήσει τις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, εφόσον θα μετακομίσει στην Κρήτη.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ήθελε να έχει προσωπική άποψη για το γηπεδικό, αφού θα επηρεάσει τη δουλειά του και τους ποδοσφαιριστές του. Ο Φαν’τ Σιπ είδε και ρώτησε όσα ήθελε, παρακολούθησε το ματς και επέστρεψε στην Αθήνα, όπου θα μοιραστεί τις εντυπώσεις του με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο.

Είναι και αυτή μία από τις… επιτυχίες της «εξυγίανσης»: η Εθνική ομάδα έχει μετατραπεί σε περιφερόμενο σύνολο και δεν ξέρει που θα αγωνίζεται στην επόμενη διοργάνωση…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ