Σκαλόνι: «Ο Μέσι θα είναι στην Εθνική Αργεντινής»

Σκαλόνι: «Ο Μέσι θα είναι στην Εθνική Αργεντινής»

Ο Λιονέλ Σκαλόνι μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι και την παρουσία του στην εθνική ομάδα και ξεκαθάρισε ότι ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα θα βρίσκεται σε αυτή.

O Λιονέλ Σκαλόνι σε δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στον Λιονέλ Μέσι και την πιθανή αποχώρηση του από την εθνική Αργεντινής.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της αλμπισελέστε μίλησε για τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και εμφανίστηκε σίγουρος ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα της χώρας του ειδικά για τον καιρό που θα είναι στο τοπ επίπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για όλους εμάς, τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, ο Μέσι, είναι ένας άνθρωπος όπως και οι υπόλοιποι. Έχουμε καταφέρει να μην υπάρχει διαφορά, ανάμεσα σ΄ αυτόν και την υπόλοιπη ομάδα. Μας κάνει υπερήφανους, όπως και οι συμπαίκτες του, όταν εργάζεται σκληρά για την εθνική μας ομάδα. Θέλουμε να αισθάνονται ίσοι οι παίκτες και όχι κάποιος να υπερέχει. Για όσον καιρό θα παραμένει σ΄ αυτό το επίπεδο, θα είναι στην εθνική ομάδα. Εμείς είμαστε ευτυχείς μ΄ αυτό. Κι΄ εάν είναι κι΄ αυτός ικανοποιημένος, θα είμαστε κ΄ εμείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ