Μπαίνει στα… παπούτσια του Λεβαντόφσκι ο Σφιντέρσκι

Μπαίνει στα… παπούτσια του Λεβαντόφσκι ο Σφιντέρσκι

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι βρίσκεται στα πλάνα του Ομοσπονδιακού προπονητή της Πολωνίας, Γέρζι Μπρέζεκ, και είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στις κλήσεις της ομάδας για τους φιλικούς αγώνες στα τέλη Μαρτίου.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι πραγματοποιεί μια πολύ γεμάτη σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα και όπως είναι λογικό έχει τραβήξει τα βλέμματα του Ομοσπονδιακού προπονητή της Πολωνίας.

Ο Γέρζι Μπρέζεκ είδε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να χτυπά στην αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με την Τσέλσι για το Champions League, με τους Βαυαρούς να ανακοινώνουν πως θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες.

Έτσι χάνει μία πολύ σημαντική μονάδα στην επίθεση της ομάδας και θα στραφεί σε λύσεις άλλων παικτών για να καλύψουν το κενό του.

Οι επικρατέστερες λύσεις για να βρεθούν στις κλήσεις του Μπρέζεκ στα φιλικά με Φιλανδία και Ουκρανία στα τέλη Μαρτίου είναι οι Αρκάντιους Μίλικ της Νάπολι και Κριστόφ Πιόντεκ της Χέρτα.

Σύμφωνα με πολωνικά δημοσιεύματα όμως ένας από τους επικρατέστερους για να δώσει το παρών στην αποστολή της ομάδας είναι και ο Σφιντέρσκι, το οποίο έχει σε μεγάλη εκτίμηση ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Πολωνίας, αφού πιστεύει πως μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στο σκοράρισμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ