Μαντσίνι: «Μετά από 60 μέρες κλεισμένος σπίτι είναι να τρελαίνεσαι»

Μαντσίνι: «Μετά από 60 μέρες κλεισμένος σπίτι είναι να τρελαίνεσαι»

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μίλησε για τον κορωνοϊό και το γεγονός ότι βρίσκεται συνεχώς στο σπίτι, με τον Ιταλό τεχνικό να έχει... απηυδήσει τελείως με την καραντινα.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει τονίσει πως η ποδοσφαιρική δράση πρέπει να επιστρέψει στην Ιταλία, για την ανύψωση του ηθικού του λαού. Ο ίδιος δεν κρύβει πως έχει σπαστεί να μένει κλεισμένος στο σπίτι, λόγω καραντίνας.

Σε συνέντευξή του στο instagram της Gazzetta dello Sport, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ιταλίας τόνισε: «Έχω σπαστεί να είμαι σπίτι, είναι κάτι που καταντάει αφόρητο. Μετά από 60 μέρες κλεισμένος σπίτι είναι να τρελαίνεσαι. Τι κάνω; Προσπαθώ να προπονούμαι το πρωί και το μεσημέρι στην ταράτσα, εάν έχει καλό καιρό.

Έχω την ευκαιρία, όπως και οι υπόλοιποι Ιταλοί, να δω κάποια παλιά ματς. Είδα το ματς με την ΚΠΡ, χάρη στο οποίο κατακτήσαμε την Premier League. Δεν το θυμόμουν καλά».

Βέβαια, ο Μαντσίνι υπογράμμισε και την τραγική πλευρά της καραντίνας, λέγοντας πως «η χειρότερη πλευρά του κορωνοϊού είναι τα θύματα. Και προφανώς το να μην μπορείς ν’ απευθύνεις το ύστατο χαίρε στον άνθρωπό σου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ