Κιομουρτζόγλου: «Ο Φαν’τ Σιπ με θέλει στην Εθνική»

Κιομουρτζόγλου: «Ο Φαν’τ Σιπ με θέλει στην Εθνική»

Ο 21χρονος μέσος της Χέρακλες μιλώντας στα ολλανδικά ΜΜΕ, τόνισε ότι ο Φαν'τ Σιπ τον έχει προσεγγίσει και του έχει ζητήσει να φορέσει τα γαναλόλευκα.

Σε συζητήσεις με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Τζον Φαν’τ Σιπ, για να αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα βρίσκεται ο αμυντικός χαφ της Χέρακλες, Ορέστης Κιομουρτζόγλου.

Οπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο 21χρονος μέσος, σε συζητήσεις που είχε με τον Τζον Φαν’τ Σιπ, ο Ολλανδός προπονητής του ζήτησε να έρθει και να αγωνιστεί με τα γαλανόλευκα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κιομουρτζόγλου κλήθηκε στην εθνική Ελπίδων της Γερμανίας, καθώς έχει γεννηθεί στο Μόναχο, ωστόσο, μιλώντας για το μέλλον του, άφησε ανοιχτά όλα ενδεχόμενα.

«Η κλήση μου στην εθνική Ελπίδων της Γερμανίας ήταν έκπληξη για μένα. Ήμουν πολύ χαρούμενος», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:«Είχα μια μακρά κουβέντα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ελλάδας, Τζον Φαν’τ Σιπ. Η ελληνική ομάδα βασίζεται ολοένα και περισσότερο σε νέους παίκτες. Ο Φαν’τ Σιπ μου είπε πως θα ήθελε να με δει στην ομάδα. Διατηρούμε επαφή».

Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Μπουντεσλίγκα. «Θα ήθελα να πάρω την ευκαιρία μου και να αγωνιστώ στο μέλλον στη Bundesliga», τόνισε χαρακτηριστικά. Ο 21χρονος πήγε στη Χέρακλες το περασμένο καλοκαίρι και μάλιστα φέτος ήταν βασικός και αναντικατάστατος, πραγματοποιώντας 27 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ σε 2.3139 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ