Μαντσίνι: «Μακάρι να τελειώσει τώρα η σεζόν»

Μαντσίνι: «Μακάρι να τελειώσει τώρα η σεζόν»

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μίλησε για τη φετινή σεζόν και την κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό, τονίζοντας ότι ελπίζει να τελειώσει άμεσα η χρονιά.

Λίγο… ανατρεπτική, σε σχέση με το πώς βλέπει η υπόλοιπη ποδοσφαιρική Ιταλία την προοπτική επανεκκίνησης της Serie A, ήταν η άποψη του ομοσπονδιακού προπονητή της «σκουάντρα ατζούρα», Ρομπέρτο Μαντσίνι.

«Μου φαίνεται πως ήδη υπάρχει μεγάλο… χάος. Ως προπονητής της Εθνικής ομάδας, ευελπιστώ να ολοκληρώσουν τη σεζόν τώρα, για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε ξανά από την αρχή με ηρεμία…».

Μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων από τις αρχές Μαρτίου, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, οι ομάδες σκοπεύουν να επανεκκινήσουν τη Λίγκα μέσα στον Ιούνιο, την ώρα που η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, έχει ξεκαθαρίσει πως θα έχει «ανοικτές» ημερομηνίες για τη Serie A έως τις 20 Αυγούστου και το νέο πρωτάθλημα για την περίοδο 2020/21, θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο.

Κάτι με το οποίο δεν συμφωνεί ο Μαντσίνι: «Τα παιχνίδια θα διαδέχονται το ένα το άλλο πάρα πολύ γρήγορα. Δεν ξέρω αν οι παίκτες θα είναι ακόμα σε καλή κατάσταση στο τέλος της επόμενης σεζόν», συμπλήρωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, έχοντας στο μυαλό του προφανώς και την τελική φάση του Euro, που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο του 2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ