Μπίλια: «Το Μουντιάλ 2022 να είναι το Last Dance του Μέσι»

Μπίλια: «Το Μουντιάλ 2022 να είναι το Last Dance του Μέσι»

Ο Λούκας Μπίλια μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι και τόνισε ότι θέλει να δει τον Αργεντινό σούπερ σταρ να δημιουργεί το δικό του «Last Dance» με την αλμπισελέστε το 2022.

Ο Λούκας Μπίλια θέλει να δει τον Λιονέλ Μέσι να οδηγεί την Εθνική Αργεντινής στην κατάκτηση του Μουντιάλ 2022 και, στη συνέχεια, να υπάρξει ένα ντοκιμαντέρ, στα πρότυπα του «The Last Dance», για τον άσο της Μπαρτσελόνα.

Σε δηλώσεις του, ο Αργεντινός μέσος της Μίλαν, Λούκας Μπίλια, τόνισε: «Τελείωσα το The Last Dance τις προάλλες και μπορώ να πω πως ήταν εξαιρετικό. Με έκανε να σκεφτώ ότι σε λίγα χρόνια θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε κάτι παρόμοιο με τον Λιονέλ Μέσι. Θα μπορούσαμε να μάθουμε πολλά πράγματα για την καθημερινότητα του. Μπορεί να τον βλέπουμε να προπονείται και να παίζει, όπως υπάρχουν τόσα πολλά καθημερινά πράγματα τα οποία κανείς δεν γνωρίζει.

Η σκηνή που θα ήθελα να δω στο μέλλον είναι τον Μέσι να αγκαλιάζει το Παγκόσμιο Κύπελλο και να το σηκώνει στον αέρα. Αυτό θα ήθελα να το δω σίγουρα. Ξέρω τι σημαίνει για τον ίδιο αλλά και για τον λαό της Αργεντινής.

Με πονάει να τον βλέπω να υποφέρει τόσο πολύ και με κάνει να αναρωτιέμαι γιατί πρέπει να υποφέρει με αυτόν τον τρόπο. Προσεύχομαι στον Θεό να τον δούμε στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο σε δύο χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ